POLICIJA ZATAŠKALA: Azilanti na autoputu grupno silovali ženu invalida, Kemnic protestuje! (VIDEO)

POLICIJA ZATAŠKALA: Azilanti na autoputu grupno silovali ženu invalida, Kemnic protestuje! (VIDEO)

Dva nezavisna nemačka medija tvrde da je policija zataškala silovanje žene invalida koje su počinili Sirijski azilanti. Incident se dogodio u gradu Kemnicu u kome su nedavno organizovane velike demonstracije protiv migrantskog nasilja.  

Prema pisanjima novina  Philosophia Perennis  i poznatog nemačkog medija  Junge Freiheit, azilanti iz Sirije silovali su ženu nakon što su je  na auto-putu.

Napad se dogodio u gradu Kemnicu, a policija ga je bez obrazloženja proglasila za slučaj koji „nije za medije“, nakon što je Jungde Freiheit zatražio detalje o zločinu.

Nakon istrage nezavisnih novinara, oba medija su nezavisno došla do zaključka da su napad izvršili azilanti iz Sirije. Andrzej Rydzik zamenik potparola policije u Kemnicu je potvrdio da istraga o napadu na ženu invalida postoji, ali nije hteo da javnosti otkrije detalje. Među pitanjima na koja su novinari tražili odgovore je bio identitet žrtve i imena osumjičenih napadača.

Pored toga novinari Junge Freiheit su zahtevali odgovor zbog čega policija nije izdala obaveštenja javnosto u slučaju nakon napada iako je to praksa. „Uradili smo to iz taktičkih razloga i radi zaštite žrtve“, rekao je Andrzey Rydzi0k.

U Kemnicu su juče održani protesti građana protiv režima Angele Merkel. Nemci su nezadovoljni politikama vlasti po pitanju Evropske unije i migrantskog nasilja. Skup je održan zbog posete Angele Merkel tom gradu.

Izvor: Dnevna Gazeta/Glas Evrope

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite