UHVATIĆE VAS JEZA: Pevačica Selin Dion napravila reklamu za promenu pola bebama, spot ima nasilne crte! (VIDEO)

UHVATIĆE VAS JEZA: Pevačica Selin Dion napravila reklamu za promenu pola bebama, spot ima nasilne crte! (VIDEO)

Selin Dion snimala je novi propagandni spot sa cilje rodnong zbunjivanja dece i promocije promene pole. Nekada popularna pevačica smatra da decu ne treba deliti na dečake i devojčice kakvi jesu po svojoj biološkoj prirodi, već im dopustiti da sami izaberu što žele biti.

Ekstremistički spot šalje poruku da njihova deca nisu njihova, a snimak uprkos sladunjavom tonu i težnji da bude dopadljiv ljudima u sebi ima subliminalne poruke nasilja i prisile, jer pevačica u potpuno crnoj odeći, provaljuje u porodilište gde ona po zakonu ne bi smele da bude, a zatim deci nameće odeću koja odgovara njenim političkim gledištima.

Pop pevačica Selin Dion je pokrenula novu liniju polno neutralne dečije odeće, a reklamom je najavila svoje partnerstvo s kompanijom Nununu.

U reklami, koja je prvi put puštena u utorak, Dion je izjavila: „Naša deca – zapravo nisu naša deca“.

„Za nas“, nastavlja pjevačica, „oni su sve. No u stvarnosti, mi smo samo maleni deo njihova sveta. Nama nedostaje prošlost, a oni sanjaju o budućnosti.“

Tada je, stojeći u bolnici za novorođenčad označenoj simbolima za dečake i devojčice, ova kanadska pevačica izjavila: „Možemo ih gurnuti u budućnost, ali će put kojim idu sami odabrati.“

Dok je bila u bolnici, u koju je navodno provalila budući da za njom trče čuvari, pevačica je oduvala crne šljokice po sobi koje su magično promenile roza i plavu odeću beba u crno-bijelu, „polno-neutralnu“ odeću.

CELINUNUNU OFFICIAL

On the move,Break the norm. Hear us out tmrw on CNN

Gepostet von Celinununu am Dienstag, 13. November 2018

Sve se to događa dok u pozadini pomalo jezivo svira dečija uspavanka.

Dion je u intervjuu objasnila da je postala inspirisana da stvori tu kolekciju nakon što je svoja dva sina blizanca odvela u Diznilend.

Umesto da ih vodi do superheroja, priseća se pevačica, njeni osmogodišnjaci su upoznajali princeze i Mini Maus.

„I tada sam rekla: ‘A šta je sa Mikijem?’“, rekla je Dion, „Oni su mi odgovorili: ‘Pa, volimo mi Mikija, ali možemo li biti…’ Tada sam si rekla da je to sasvim u redu. Znate zašto je to u redu? Jer oni pričaju, pronalaze se.“ rekla pevačica, koja je iskonstruisala da su njeni sinovi transrodni, jer im se svideo crtani lik Mini Maus.

Dion je rekla da roditelji moraju dopuste deci da govore takve stvari.

„Ne znate što će postati u budućnosti“, rekla je pevačica koja je bila popularna 90-ih godina, „Ne želite da imaju problem i da misle: ‘Ja trebam biti ovakav. Ja trebam tako govoriti. Ja se trebam tako odevati. Zašto što sam dečko ili curica, ja trebam…’ Ne. Ne. Vi ne znate. Pustite ljude da budu šta žele i to učinite što prije.“

Pevačica nije komentarisala da li je njena rodno neutralna odeća jedan vid nametanja normi deci i manupulacija time šta oni žele da budu.

Morning Express with Robin Meade: Weekdays, 6-Noon ET on HLN

Céline Dion says her gender neutral clothing line for kids with nununu was inspired, in part, by her twin sons' unexpected interests on a trip to Disney.More – Celine remembers Rene, and reveals how she keeps him with her: http://bit.ly/2QDvECI

Gepostet von Morning Express with Robin Meade am Mittwoch, 14. November 2018

Izvor: Novizivot.net/Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite