Diktator Đukanović glasao za članstvo Kosova u Interpolu, podrška narko-mafiji i ratnim zločincima!

Diktator Đukanović glasao za članstvo Kosova u Interpolu, podrška narko-mafiji i ratnim zločincima!

Milo Đukanović pokazao je danas svoje pravo lice, kada je glasom da lažna država Kosovo bude primljena u Interpol zapravo glasao za narko-kartele i kriminalce.

Milo je dao glas onima koji su klali Srbe, onima koji vade organe i truguju njima, onima koji su šefovi narko-katela, onima za koje je i bila raspisana Interpolova poternica – Hašimu Tačiju i Ramušu Haradinaju. Đukanović je pokazao da nema obraza kada je odlučio da podrži narko-mafijaše koji se finansiraju od ratnih zločina.

Milo Đukanović je više puta pokazao koliko je jadna i bedna politika koju vodi – i onda kada je poslao svoje oficire da obučavaju zločinačku vojsku Kosova, i onda kada je poslao Varvare Šiptare u Beograd na utakmicu da provociraju odbijajući da sa našim navijačima skandiraju parolu „Kosovo je Srbija“.

Danas je sve to doživelo kulminaciju, a Đukanović je pokazao da „mu tragovi smrde nečovještvom“!

Pitanje je zašto Milo Đukanović podržava narko-kartele i njihove vođe? Šta je dobio za uzvrat da im da glas za ulazak u Interpol? Nejasno je šta su narko-bosovi Hašim Tači i Ramuš Haradinaj dali Đukanoviću, ali je jasno da je on čovek koji nema ni obraza ni srama.

Đukanović, dakle, radi sve samo kako bi provocirao Srbiju i išao protiv nje, pa čak i to da podrži narko-dilere i narko-kartele!

Ipak, Srbija je ubedljivo pobedila, lažna država Kosovo nije ušta u Interpol, a Milu Đukanoviću nek ide na obraz i čast koju očigledno nema to što je dao glas kriminalcima!

Izvor: Srbijadanas.com

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite