PENZIONER POSLAO KONTRA PISMO VUČIĆU: Bezdušni gospodine odelo vam je par hiljada evra!

PENZIONER POSLAO KONTRA PISMO VUČIĆU: Bezdušni gospodine odelo vam je par hiljada evra!

Aleksandre Vučiću! Ne mogu vam reći gospodine jer gospodina ne čini odelo od par hiljada evra.

Piše: Dragan Purić, penzioner

Gospodin je stanje duha a vi ste bezdušan čovek. Ne mogu vam reći ni poštovani jer moje poštovanje ne zaslužujete, niti vas mogu osloviti sa predsedniče jer vas za predsednika ne priznajem.

Sve to (između ostalog),zbog vašeg bespotrebnog truda da mi se pismom zahvalite na nečemu što uopšte nisam prihvatio i na to dao saglasnost.

Kažete da je ta vaša otimačina (meni od 2000 evra) bila jedini način da se sačuva i obezbedi budućnost mene i moje dece. Da li je to i 10 milijarda evra duga kojim ste nas zadužili za vreme vaše vladavine.

Ja znam da sam, bez lažne skromnosti,i mudar i pametan i odlučan da pomognem svoju Srbiju i na to me vi ne treba da podsećate. Vama očigledno nedostaje sve to jer sve što činite radite ne da pomognete Srbije već da je satrete.

Od vas sam očekivao obećanje o vraćanju otetog. Umesto toga vi nas ubeđujete- lažete da su nam penzije nikada veće što je dokaz vaše bezskrupuloznosti i podcenjivanja naše inteligencije. Vaše pismo-pamflet promašilo je metu i što se tiče mene možete da idete u tri…!

Izvor: Pravda

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite