Edi Rama podelio sliku Adema Jašarija ratnog zločinca koji je ubijao Srbe, sa natpisom slava mučeniku!

Edi Rama podelio sliku Adema Jašarija ratnog zločinca koji je ubijao Srbe, sa natpisom slava mučeniku!

Albanski premijer Edi Rama izrazio je danas, putem Tvitera, podršku odluci kosovske skupštine o usvajanju vladinih predloga zakona o transformaciji Kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) u vojsku. Na slikama je osvedočeni terorista i ratni zločinac Adem Jašari, koga su likvidirale srpske snage bezbednosti u anti-terorističkoj akciji. 

Na svom zvaničnom nalogu na toj društvenoj mreži, Rama je napisao: „Slava mučenicima Kosova i blagoslovena bila novorođena vojska Republike Kosovo“.

Uz ovu poruku je objavio fotografiju pripadnika bivše UČK i fotografiju pripadnika KBS, jednu do druge.

Na slikama koje je podeli Rama je osvedočeni terorista i ratni zločinac Adem Jašari, koga su likvidirale srpske snage bezbednosti u anti-terorističkoj akciji.

Kosovska skupština usvojila je danas u prvom čitanju sva tri vladina predloga zakona o transformaciji KBS u vojsku, a premijer privremenih kosovskih institucija Ramuš Haradinaj je nakon toga izjavio da je ovo jedan od najvažnijih i odlučujućih dana za „zemlju i konsolidaciju države Kosovo na putu ka NATO-u“.

Protiv usvajanja su kategorički protiv bili poslanici Srpske liste, koji su napustili danasnje zasedanje, što su sledili i pripadnici drugih manjinskih zajednica na Kosovu.

Izvor: Tanjug/Dnevna Gazeta/Kurir

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite