POLITIČKA KOREKTNOST NA STEROIDIMA: Žena mu je Indijanka, mediji i FBI tvrde da je on Beli rasista (VIDEO)

POLITIČKA KOREKTNOST NA STEROIDIMA: Žena mu je Indijanka, mediji i FBI tvrde da je on Beli rasista (VIDEO)

Osnivač organizacije Proud Boys/Ponosni momci, Gavin Meginis se povuka iz organizacije posle intezivne kampanje medijskog linča i odluke FBI da etiketira organizaciju kao „ekstremističku“.

„Zvanično prekidam sve veze između mene i Ponosnih momaka, u svim oblicima, zauvek. Odlazim!“ rekao je Meginis u video poruci.  Ko-osnivač Vice Magazina je u medijima predstavljan kao de-fakto lider desničarkse organizacije, koja veruje da su tekovine zapadne civilizacije bolje od ostalih.  Meginis je demantovao da je lider grupe, već samo njen osnivač.

Kao razlog za odlazak Meginis je naveo savete njegovih advokata, jer bi njegovo napuštanje grupe moglo da pomogne smanjenju kazne 9 članova grupe koji su na suđenju u Njujorku posle tuče sa ekstremno-levičarskom grupom Antifa, poznatoj po javnom zalaganju za nasiljem. Pored članova grupe Proud boy sudi se i trojici članova ekstremno-levičarske Antife.

Meginis za svoj potez krivi užasno ponašanje medija, glasine i laži, koje su plasirane u cilju demonizacije grupe. „Levici je bilo potrebno da nađe primer desničarske bande, drugim rečima Demokratska stranka ja tražila neku priču, a Antifa je odradila njihov posao, dok su mediji bili srećni da objave priču“ – rekao je novinar Gavin Meginis.

Uprkos sistematskim optužbama da je beli rasista i da veruje da su svi sem belaca niža rasa, Gavin Meginis je u braku sa Indijankom Emili Jendrisak, sa kojom ima troje dece.

Foto: Privatna arhiva

Izvor: Dnevna Gazeta/RT

.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite