SEVALE BEJZBOLKE: Grupa migranata iz Afrike tukla žene po ulici, upadali i ljudima u kuće! (VIDEO)

SEVALE BEJZBOLKE: Grupa migranata iz Afrike tukla žene po ulici, upadali i ljudima u kuće! (VIDEO)

Grupe afričkih migranata koje čine i žene počinili su nezapamćene akte nasilja u australijskom gradu Melburnu. Žrtve su mahom žene i maloletna lica. Migranti su počinili napada u velikim grupama, a kostili su i motke i bejzbol palice. 

Žena je udarena preko lica i primorana da čeka dok je 14 muškaraca afričkog porekla pljačkalo njenu kuću. Jedan od napadača koga je pronašla policija povezan je sa napadaom na tinejdžera u drugom slučaju pljačke kuće u severoistočnom delu Melburna.

Druga žena stara 59 godina udarena je po glavi i razbijene su joj naočare, kada su je napali četvorica muškarca naselju Celedonian Crescent Hillside.

U četvrtom slučaju žena je nemoćno gledala dok je grupa od 10 Afrikanaca pljaćkala njen dom. Provalnici su joj ukrali i ključeve od automobila i otišli sa ukradenim vozilom.

Policija veruje da je ista grupa migranata istukla dečaka od 16 godina u  ulici Noblebanks Drive u naselju Cairnlea.

Pored ovih još 5 incidenata se dogodilo u Melburnu za samo nedelju dana, a najveću pažnju izazvali su video snimci nasilja na plaži  St Kilda Beach. Kako su građani prijavili policiji grupe Afrikanaca su se šetale plažom i tukli su ljude pokušavajući da im otmu novac. U nasilju su učestvovale i Afričke žene.

Ni muškarci nisu pošteđeni grupnih napada, 21 radnik na plaži je brutalno pretučen od strane Afrikanaca. „Nisu mi rekli ni reč samo su me napali“ kaže mladić po imenu Nejtan. Policija nije saopštila da li su napadi motivisani rasnom mržnjom.

Izvor: Dnevna Gazeta/Dejli Mejl

Više o ovoj vesti možete pročitati na engleskom jeziku klikom OVDE.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite