JEZIVO: Liberali uče devojčice da menjaju pol, mrze muškarce i Evropljane! (VIDEO)

JEZIVO: Liberali uče devojčice da menjaju pol, mrze muškarce i Evropljane! (VIDEO)

Kada pričamo o rasizmu uvek u glavi imamo stereotip nacista i Klu Klaks Klana, ipak rasizam je prisutan kod svih zajednica, a u protekloj deceniji sve su brojnije grupe koje šire mržnju prema osobama bele boje kože. Fuzija liberalizma i neo-marksističke ideologije proizvela je novu formu mržnje i rasizma koji se maskira u borbi za navodnu jednakost, dok istovremeno u praksi uvek ugnjetava i ponižava jednu populaciju, davajući im epitete tlačitelja. 

Američka pozorišna glumica Kristina Vong snimila je seriju predavanja devojčicama, u kojima su svi obučeni u odeću koja je direktna kopija komunističkih uniformi iz perioda Pol Pota sa zamenom crvene u žutu boju, dok  predavanja otvoreno govore deci o promeni pola, šire mržnju prema ljudima bele boje kože i seksističke stereotipe o muškarcima.

Prevanje zalazi u domen teorija zavere, pa tako deci objašnjava da je crtani lik koji nema usta  takav zato što azijske žene ne trebaju da pričaju, iako je žena koja je dizajnirala crtani lik Hell Kitty Azijatknija. Kreatorka je pre više godina objasnila zašto crtani lik nema, ne samo usta nego celo lice, a to je zbog toga da bi gledaoci projektovali svoja osećanja na lik crtanog karaktera.

Deca ne bi trebala da budu politički indoktrinirana, ipak u predavanju se pominje predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp, u izrazito negativnom kontekstu, dok se ujedno deci propagira ileglna migracija.

Indoktrinacija dece je tokom predavanja usmerena i na transrodnu političku propagandu, pa se deci govori o navodnom postojanju ne-binarnih rodova to jest da biološki muški i ženski pol ne postoje već možete da budete bilo koji od neograničenog broja polova. U jednom trenutku se devojčica iz odeljenja javlja i kaže da ona sebe vidi kao „rodno fluidnu“, radi se o detetu od 6 godina.

Predavačica takođe deci prezentuje seksističke stereotipe o lenjim muškarcima koji navodno zarađuju više novca od žena zbog diskriminacije, iako sva relevantna istraživanja pokazuju da muškarci i žene zarađuju isto, ali je mala razlika koja postoji efekat prekovremenog rada muškaraca.

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite