POZNATI ŠVEDSKI MUZIČAR: Za 20 godina nas očekuje otvoreni građanski rat, želim da se odselim iz zemlje!

POZNATI ŠVEDSKI MUZIČAR: Za 20 godina nas očekuje otvoreni građanski rat, želim da se odselim iz zemlje!

Švedski reper Ken Ring kaže da je zabrinut da će Švedsku u narednih 20 godina zadesiti otvoreni rat. Poznati švedski muzičar kaže da razmišlja da se preseli u Afriku, jer Švedska postaje sve manje bezbedna za život. Kako kaže razmišlja da se preseli u Afriku, i ističe da ga je njegov sin pitao zašto je Kenija danas bezbednija od nekih delova Stokholma.

U intervjuu za norveški NRK, Ring čiji je brat ubijen, ističe da je oblast u kojoj je odrastao, Stokholmško predgrađe Haselbi bilo mirno mesto za vreme njegovog odrastanja, a da se danas u njemu odvija otvoreni rat bandi, ulice su pune nasilja i droge ističe Ken Ring.

Ring naročito ističe da se primarno radi o migrantima iz islamskih zemalja, a pominje da je o ovom problemu govorio 2009. godine pre skoro deceniju.

„Primamo što više migranata, a već ih imamo puno u predgrađima, ali nestavljamo, primamo još i još. Takav sistem će pući“, rekao je muzičar.

Ring je takođe otkrio da razmišlja da ode u Afriku, i pominje da ga je sin pitao „tata zašto je Haselbi opasniji od Najrobija i Kenije?“.

Reper kaže da mu budućnost deluje veoma loše, „Mislim da je prekasno za promene, kroz 20 godina ćemo imati otvoreni rat na ulicama Stokholma“.

Broj pucnjava u Švedskoj u proteklih 3 meseca skočio je za 43%, dok zvanična statistika kaže da su silovanja skočila za 34% u proteklih 10 godina. Jedna od anketa pokazala je da se pola Šveđanki više ne oseća bezedno dok se šetaju same ulicom.

Izvor: Dnevna Gazeta/Infowars

Više o ovoj vesti možete pročitati na engleskom jeziku klikom OVDE.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite