UZ PREĆUTNI BLAGOSLOV BRISELA: Kandidat za članstvo u EU, trenira decu kako da ubijaju! (VIDEO)

UZ PREĆUTNI BLAGOSLOV BRISELA: Kandidat za članstvo u EU, trenira decu kako da ubijaju! (VIDEO)

Uprkos imidžu EU kao tela koje kontroliše svoje članice i kandidate za članstvo, Brisel dozvoljava javne kampove u kojima deca prolaze vojnu obuku, a instruktori ih uče da ubijaju po nacionalnoj osnovi. 

Ukrajina, kandidat za članstvo u Evropskoj uniji je iz državnog budžeta odborila novac za kampove u kojima će deca prolaziti vojnu obuku. Državna administracija odobrila je čak 150.000 dolara za finansiranje kampova za decu, a u njima se uči šovinistička ideologija mržnje prema etničkim Rusima.

Ceo projekat je zvanično odobren od ministarstva za omladinu i sport Ukrajine, a Evropska unija se nije oglasila po pitanju kampova. Na snimcima koji su javno objavljeni instruktori govore deci od kojih neka imaju samo 10 godina da ne gledaju svoje mete kao ljudska bića, a priča se i o ubijanju Rusa.

Deca se obučavaju kako da rukuju sa pravim vatrenim oružjem, vojnim manevrima i diverzionim taktikama, a u vojnu obuku su uključene i devojčice.

Na zastrašujućim snimcima se mogu videti deca koja uzvikuju poruke nacionalne mržnje od kojih su najupadljiviji „Moskva će biti u ruševinama. Osvojićemo ceo svet“ i „Smrt, smrt Moskovitima“.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite