HAJDE, UPUCAJTE ME SAD MAFIJO: Salvini ušao u buldožer i porušio vilu narko bosu! (VIDEO)

HAJDE, UPUCAJTE ME SAD MAFIJO: Salvini ušao u buldožer i porušio vilu narko bosu! (VIDEO)

Ministar policije Italije i poznati protivnik EU, Mateo Salvini ušao je u vojni buldožet i lično porušio vilu mafijaškog bosa. Radi se o imovini čuvene mafijaške porodice Kazamonika.

Sa šlemom na glavi ministar unutrašnjih poslova Mateo Salvini popeo se na vojni buldožer i počeo rušenje vile „Casamonica to Romanina“ u Rimu. „Priznajem da baš ne umem dobro da vozim buldožer, ali sam ga predhodno testirao na planinskom terenu,  posle ovog iskustva verujem da imam rezervnu profesiju vozača buldožera“ rekao je lider Lige.

„Rekli su da će me ubiti. Ukoliko misle da me uplaše izabrali su pogrešnu osobu. Sprovešću šta sam naumio“, rekao je ministar Salvini na konferenciji u Rimu o rušenju vile. „Za mene je čast da porušim prvu ciglu, na vili koju smo konfiskovali familiji Kazamonika“ iskatako je poznati evro-skeptik.

Salvini je pravio i selfije tokom rušenja mafijaške vile, a brojni građani su prišli da se slikaju sa ministrom dok je u pozadini stajala porušena vila.

Okupljenim sa obratio i predsednik opštine Lacio Nikola Zingareti rečima „Drago mi je da je ministar ovde. Ovo nije samo politička bitka, važno je sačuvamo jedinstvo u državi, jer je ovo zajednička bitka“.

Mnogo mladih ljudi se okupilo na rušenju mafijaške vile, jedan italijanski tinedžer kaže „Srećni smo što se ovo ruši, sada ćemo imati park i biblioteku, neka samo tako nastave“.

Izvor: Dnevna Gazeta/Ladige.it

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite