PRAVO LICE EU: Razbijene glave po Parizu, policajac golim rukama davi ženu na ulici! (VIDEO)

PRAVO LICE EU: Razbijene glave po Parizu, policajac golim rukama davi ženu na ulici! (VIDEO)

Vesti i video snimci nasilje režimske policije u Francuskoj mogu se videti samo na društvenim mrežama, jer ih novinari velikih medija sistematski ignorišu. Čak ni društvene mreže više nisu slobodne, pa se snimci brišu u roku od 24 sata. Ukoliko snimak kritikuje vrednosti Brisel onda je on govor mržnje, a ako nikoga ne kritikuje već samo pokazuje žrtve nasilja vlasti onda je on „previše uznemirujuć i nasilan“ pa opet mora da se ukloni. 

Piše: Dragan Pilipović

Većina građana Srbije kada pomisli na EU, među prvim asocijacijama ima dobro uređen sistem i potpuno poštovanje elementarnih ljudskih prava, ali zbog čega to mislimo? Naravno zato što sve što znamo o EU dolazi iz pristrasnih medija koji su naklonjeni Briselu. Kada je na crti vlast, vođe EU su spremne da terorišu sopstvene građane, a policija je spremna da prebija ljude sa istom dozom sadizma koju možemo videti na Bliskom istoku ili u Africi.

Režim Emanuela Makrona je na staklenim nogama, a kao svaki političar kome se drma vlast Makron je spreman da ide u krajnost ne bi li nastavio da vlada. Prebijanja na Šanzelizeu traju već 12. dana, a zvaničnici EU koji dižu prašinu za svaku izjavu Orbana, Salvinija ili Štrahe se ni jednom nisu oglasili o policijskog brutalnosti.

Snimak policajca koji šamara i davi ženu, koja mu ne pruža nikakav otpor, apsolutno je cenzurisan iz svih main-stream medija u Evropi, jer su oni pod gvozdenom pesnicom evrokrata u Briselu. Na navedenom snimku može se videti doterana žena, verovatno u svojim tridesetim godinama koja je izašla na ulicu sa torbom, dakle definitivno nije neko ko se maskirao u sportsku odeću pa izašao na ulicu da pravi nerede i tuče se sa policijom na štiklama.

Režimski policajac se dere na nju, a zatim je hvata za vrat počinje da je davi i prisiljava je na ogradu.  Par trenutaka nakon toga je sadistički baca na zemlju, dok čovek koji snima šta se dešava prilazi da ga spreči u davljenju. Pratkično svi mediji sa nacionalnom frekvencijom u Francuskoj pokušali su da ignorišu slučaj i da ga zataškaju, kao se ne bi videla prava slika Makronove vlasti, EU i režimske policije koja „samo radi svoj posao“.

Da li ćete ovako nešto videti u main-stream medijima u Srbiji, koji nam predstavljaju savršenu sliku EU kao raja na zemlji, mesta gde vam zbog politike neće faliti ni dlaka sa glave? Nećete videti takve snimke. Da li će smeti nešto da zucne takozvani NVO sektor koji tvrdi da se beskompromisno bori za ljudska prava, pa imaju svoja saopštenja po pitanjima Rusije, brine ih politika Trampa u Americi, izmišnjena ksenofobija Salvinija u Italiji ili Orbanova „autokratija“. Svi će oni prećutati razbijene glave krv na ulicama Pariza, jer je ona u ime Evropske unije.

Znamo da je veliki broj Francuza pohapšen zbog nereda, za neke je verovatno bilo osnova, a neki su sigurno samo žrtve režima, ali koliko je policajaca u Francuskoj disciplinovano zbog upotrebe prekomerne sile do sada? Makron ih neće hapsiti i procesuirati, oni su mu kako bi nastavo da živi u luksuzu i moći.

Snimak nepoznate Francuskinje bi trebao da posluži kao primer nama u Srbiji šta se dešava kada se suprotstavite režimu koji je pod protektoratom Brisela. Šta su ustvati vrednosti EU i u kakvu budućnost ona vodi ljude koje žive pod njenom vlašću.

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite