(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Zbog ovog snimka ih Orban ne prima, migrant udarao Mađarici glavom o beton!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Zbog ovog snimka ih Orban ne prima, migrant udarao Mađarici glavom o beton!

Opšte je poznato da od svih članica EU Mađarska najviše insistira na svom suverenitetu i bezbednim granicama. Ono što mnogi ne znaju je trenutak kada se mađarska javnost masovno okrenula protiv migracije.

Na referendumu o prinudnim kvotama EU za migrante, koji su Mađari održali 2016 godine zabeležena je jedna od najubedljivijih pobeda u istoriji evropske demokratije. Kampanja „protiv“ osvojila je 98.36% podrške građana, dok su pristalice politike EU odnele svega 1.64% glasova.

Nakon referendumske odluke građana Mađarske da sami odlučuju o svojim granicama usledio je niz pokušaja Evrokrata da nanesu štatu Mađarima, koji su išli sve do pokušaja da se uvedu sakncije.

Ipak većina ljudi u našoj zemlji ne zna koji je događaj prelomno odlučio da će Mađari zatvoriti svoje granice i poslati vojsku na granicu. Radi se na napadu afričkog migranta koji je pred kamerama nasrnuo na Mađaricu kako bi joj oteo torbu. Pošto se žena branila usledio je stravični prizor nasilja.

Čovek koji je ušao u Mađarsku sa obrazloženjem da je izbeglica, se prikrao ženi sa leđa i zaskočio je. Kada nije uspeo da joj istrgne tobu iz ruku, migrant počinje da je krvnički udara pesnicom u glavu i u rebra.  Nasilje je išlo do te mere da je afrički izbeglica uhvatio ženu i počeo da je je udara u beton.

Nakon što je fizički savladao ženu migrant je pobegao sa mesta zločina noseći njenju torbu.

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite