VELJA ILIĆ: Dolaze nam zaostali i nepismeni migranti, dok mladi beže iz zemlje! (VIDEO)

VELJA ILIĆ: Dolaze nam zaostali i nepismeni migranti, dok mladi beže iz zemlje! (VIDEO)

Nova organizacija Nacionalni centar prezentovala je svoj politički program pred više stotina ljudi u svečanoj sali opštine Stari grad, a jedna od najupadljivijih stavki bila je tema naseljavanja migranata u Srbiju. 

Na prvoj tribini Nacionalnog centra u Beogradu, Velimir Ilić predsednik Nove Srbije poručio je da u Srbiju dolaze nepismeni i zaostali migranti dok nam mladi beže iz zemlje. Kako Ilić ističe Srbi rizikuju da u bliskoj budućnosti postanu manjina u sopstvenoj državi.

Država iz koje beže mladi nema budućnost, sa penzionerima i sendvičarima ne možemo da sačuvamo državu, izgubićemo je, gubimo je svaki dan. Za deset godina bićemo nacionalna manjina u svojoj državi, ako se nastavi ovaj trend – rekao je Ilić

„Odlaze nam najumniji, najškolivaniji, najpametniji, a dolaze nam neki najzaostaliji i najnepismeniji vraćaju ih ovde, jer im ne trebaju, a neko mora da ih primi“, istakao je Velja Ilić, govoreći o sporazumu o readmisiji po kome je Republika Srbija u obavezi da primi migrante deportovane iz zemalja članica EU.

Na istu temu govorio je i Nemanja Petrović predstavnik Beogradskog fronta. „Mi ćemo vam pokazati kako u ovakvim salama tako i na ulici kako se brani svoja zemlja. Ova mladost neće dozvoliti potpisavnje bilo kkavog sporazum vezanog za Kosovo i Metohiju, da ova mladost neće dozvoliti da neki tamo migranti naseljavaju domaćinstva koja mi trebamo naseljavati. Mi ćemo od Srbije ponovo napraviti državu“, poručio je Petrović.

Na tribini su prisustvovali i predstavnici ambasada Rusije i Slovačke, kao i predstavnici Srpske pravoslavne crkve. Pored Nove Srbije, Nacionalni centar predstavljaju i Beogradski front, Srpska narodna odbrana, Narodni radnički pokret, Srpsko-ruska partija Vukovi, Narodni pokret „Dinara – Drina – Dunav“ i Srpski četnički pokret .

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite