(VIDEO) OBRENOVAC STRAHUJE: Migranti po mraku udaraju bubnjeve i urlaju oko kasarne!

(VIDEO) OBRENOVAC STRAHUJE: Migranti po mraku udaraju bubnjeve i urlaju oko kasarne!

Jedan zabrinuti građanin poslao je Dnevnoj Gazeti video materijal migranata koji prave probleme na ulicama Obrenovca. Kako Obrenovčanin ističe nadležni nemaju sluha za probleme i ne žele da ih rešavaju, iako im je više puta skretana pažnja.

Grupe sastavljene isključivo do mladih muškaraca okupljaju se po Obrenovcu posle ponoći, uznemiravaju prolaznika dobacuju ženama, a od imaju i ustaljenu praksu da po mraku u sred noći udaraju u bubnjeve.

Kasarna u Nemanjinoj ulici u Obrenovcu već godinama prima ilegalne migrante, a da nadležni ne rade svoj posao kako bi trebali pokazao je snimak iz avgusta ove godine koji je objavljena na našem portalu, a na kome se jasno vidi da zaposleni u kasarni dozvoljavaju migrantima da se noću kreću po gradu iako je to po propisima zabranjeno. (Snimak možete pogledati klikom OVDE).

Da se situacija nije popravila pokazuje i novi snimak na kome migranti noću udaraju u bubnjeve i gromoglasno pevaju ispred iste kasarane na očigled zaposlenih u objektu.

„Sve je izuzetno uznemirujuće, ne možete da se ne osećate uplašeno kada vidite grupe u kojima su samo mladi vojno sposobni muškarci, za koje ne znamo ko su kako se noću šetaju po vašem komšiluku u vidno alkoholisanom stanju, urlaju, dobacuju ženama i uznemiravaju prolaznika, a onda u ponoć vade bubnjeve i počinju da udaraju u njih i viču tako da ih čuje ceo kraj. Kada sve to vidite zapitate se da li i i dalje želite da živite ovde“, kaže čovek koji nam je poslao snimak, a koji želi da ostane anoniman.

Pročitajte još:
VLADA DONELA UREDBU: Migranti sa visokom školom lakše do posla, a gde će se zaposliti naši mladi?
(VIDEO) Patrole protiv migracije formirane i u Subotici! ČIJA JE OVO ZEMLJA NAŠA ILI NJIHOVA?
(VIDEO) INVAZIJA: Erdogan namerno otvorio granice, milioni migranata dolaze u Srbiju i na Istok Evrope!

Kako kaže naš izvor, ne radi se o izlovanom incidentu, bubnjevi su tu za stalno. Migranti uznemiravaju ceo kraj iz noći u noć, ometaju saobraćaj, prolaznici imaju problema sa njima, a mnogi građani Obrenovca se boje da izađu iz svojih domova kada padne mrak.

„Pokušavali smo da rešimo ove probleme godinama, ipak oni koji rade sa migrantima nemaju sluha za probleme običnih ljudi, njima je migracija biznis nešto za šta dobijaju dobre plate i grade svoje karijere. Nije retko da sa njima pokušata da cilizovano razgovarate o praktičnim problemima i oni počinju da vas vređaju i da vam prete, da ste navodno ksenofob, širite mržnju i da mogu da vas tuže, valjda im je to unapred naučena taktika“ navodi sagovornik Dnevne Gazeta i dodaje:

„Posle se pitamo zbog čega imamo seksualna napastvovanja žena u našim gradovima, kada vam neko dođe iz druge zemlje i vi ne uspostavite disciplinu i ne pokažete mu da ovde mora da pazi kako se ponaša, onda ćete imate kriminal i nasilje na ulicama. Pojedinci koji se bave migrantskim biznisom se osećaju iznad zakone, a u svoj njihovoj humanosti ne interesuju ih problemi njihovih sugrađana i na njih su potpuno hladnokrvni“.

Obrenovac je nedavno potresla priča novinarke Jovanke Ninković koju je u noćnim satima napao migrant koji je takođe trebao da bude u kasarni, ali nemarom nadležnih je ostavljen da se slobodno šeta gradom. Video snimak i vest o tom slučaju možete pogledati klikom OVDE.

 

Na koji su način članice EU uhvaćene u zataškavanju migrantskog nasilja i kako je režim Angele Merkel pokušao da zataška 1.500 silovanja koja su počinili migranti u Kelnu za Novu godinu 2016, nad ženama evropskog porekla možete videti u sledećem snimku. 


Izvor: Dnevna Gazeta

 

 

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite