(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Francuska policija čoveku iskidala meso sa usta!

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Francuska policija čoveku iskidala meso sa usta!

Upozoravamo vas da je fotografija koji ćete pogledati više nego uznemiravajuća i ne savetujemo da nastavite sa čitanjem vesti ukoliko ste osoba sa ugroženim psihičkim zdravljem. 

Brutalnost Francuske policije može se uporediti sa najgorim totalitarnim režimima Afrike i Azija. Fotografije bezumnog nasilja zgrozile su javnost u Evropi.

Iako su mnogi mislili da su nemilosrdna prebijanja i krv na ulicama Pariza ono najgore što može da ponudi pro-evropski režim Emanuela Makrona iz dana u dan izlazi sve gori materijal i društvene mreže su sve više zgrožene brutalnošću francuske policije.

Jedan mladić okačio je na Fejsbuku fotografiju šta mu je uradila policija. Čoveku je iskidano meso sa usta. Kako se navodi u opisu fotografije mladića je policajac udario preko lica sa pendrekom.

Od siline pendreka čoveku se meso oko usta sudarilo sa zubima i iskidalo na komade. Mladić je ostao i bez većine donjih zuba. U svim država Evrope policajcima je zabranjeno da udaraju ljude pendrekom po glavi ili po licu zbog posledica koje takav udarac može naneti kada se izvede na ranjivim mestima. Ipak makronova policija očito ne poštuje takva pravila.

Ovo nije prvi ovakav incident, francuska policije je proteklih dana maltretirala invalide, davila žene na ulicama i ritualno ponižavala građane terajući ih da klečeći hodaju Parizom. Na nekim snimcima se vide policajci koji guše građane i guraju im prste u oči. EU i liberalni deo NVO sektora koji se bavi ljudskim pravima se nije oglasio po pitanju nasilja nad demonsrantima kao ni predstavnici UN.

Više o policijskom nasilju možete pročitati na sledećim linkovim:

Policajci guše ljude i guraju im prste u oči, moraju da na kolenima hodaju kroz Pariz! (VIDEO)
PRAVO LICE EU: Razbijene glave po Parizu, policajac golim rukama davi ženu na ulici! (VIDEO)
PAKAO EU: Makronova policija maltretirala invalida u kolicima, njih 20 tuklo jednog čoveka! (VIDEO)

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite