LIDERKA AfD TRESE BUNDESTAG: Rekla Merkelovoj u lice, da su ona i njena vlast idioti! (VIDEO)

LIDERKA AfD TRESE BUNDESTAG: Rekla Merkelovoj u lice, da su ona i njena vlast idioti! (VIDEO)

Liderka Alternative za Nemačku Alis Veidel  poznata je kao govornik bez dlake na jeziku. Brojni okršaji Veidelove sa Angelom Merkel postali su hit na Jutjubu. 

Poslanica AfD nedavno je rekla Angeli Merkel da se zbog njene migracione politike Nemačke devojke i devojčice plaše da izađu na ulicu, a Veidelova je u prisustvu Angele Merkel poručila i da Nemačkom vladaju idioti.

Poslanica opozicije je tokom svog govora u Bundestagu poručila da Nemačkom decenijama vladaju stare partije koje eksplatišu građane porezima, rekavši da državom vladaju idioti, a na sednici tokom koje je usvajan budžet prisustvovala je i kancelarka Merkel. Poslnici režima su tokom njenog govora pravili galamu i dobacivali.

Alis Veidel je istakla da je režim Angele Merkel napravio dug od 7 triliona evra (7,000,000,000,000) i da je sadašnja vlast uspela da zaduži buduće generacije.

Liderka opozicije je ocenila i da se veliki deo novca poreskih obveznika daje na upravljanje Briselu, umesto da ostane u Nemačkoj.

Veidel je tokom svog izlaganja kritikovala i populacionu politiku vlastu „Od 1972 svake godine više ljudi umre nego što se rodi. To je problem za efikasnost države. Kao sušta suprotnost od onoga što bi trebalo da se uradi, naša država ne radi ništa, ništa efikasno. Oslanjate se na muslimansku imigraciju i njihov natalitet je sasvim druga priča“.

„Da vam kažem: Burke, devojke sa velom i mladići sa noževima i sve ostale dobričine neće obezbediti naš ekonomski prosperitet i neće biti dobri za državu blagostanja“ – naglasila je poslanica AfD.

„Ukoliko živimo u zemlji u kojoj ćete biti kažnjeni zato što ste pecali bez dozvole za pecanje, ali niko neće biti kažnjen zato što prelazi vašu granicu ilegalno bez pasoša, onda imamo puno pravo da kažemo da živimo u zemlji kojom vladaju idioti“ zaključila je liderka opozicione Alternative za Nemačku.

Pročitajte još:
LETELO PERJE U BUNDESTAGU: Gospođo Merkel zbog vas se žene i devojčice plaše da izađu na ulicu!

Poslanica je takođe zatražila da se zaustavi erozija suvereniteta iz Berlina ka Evropskoj uniji i Briselu, kao i da se sprovede reforma poreskog sistema.

Snimak na Nemačkom jeziku sa engleskim titlom možete pogledati ovde:

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite