SOROŠ UMIRE: Žute beonjače i pege na čelu, znak teškog oboljenja jetre! (VIDEO)

SOROŠ UMIRE: Žute beonjače i pege na čelu, znak teškog oboljenja jetre! (VIDEO)

Džordž Soroš pokazuje simptome teškog oboljenja jetre, a snimak analitičarke govora tela Mendi O’Brajan u kome analizira ponašanje miljardera i govori o njegovoj upadljivoj bolesti obrisan je sa Jutjuba, ali je i ponovo postavljen. 

Vođa ekrstremno librealne fondacije za otvoreno društvo Soroš koji ima 88 godina, pokazuje upadljive znake teškog oboljenja jetre. Ovo je zapalo za oko eksperzu za govor tela  Mendi O’Brajan (Mandy O’Brien), koja je tu informaciju okačila na svom popularnom Jutjub kanalu Bombard’s Body Language, da bi joj snimak kasnije bio cenzurisan i obrisan, a sada je ponovo postavljen na Jutjubu.

Američki miljarder Mađarskog porekla Džordž Soroš, pokazuje znake promena na svom telu koje su posledica problema sa jetrom. Sorošu su se na čelu pojavile takozvane „liver spots“ to jest jetrine pege, koje izlaze na koži osoba kojima otkazuje navedeni organ.

Pored tačkica na čeli, koje Soroš ranije nije imao, miljarderu se primećuju promene na očima. Naime beonjače menjaju svoju boju u nijansu žute, što je takođe povezano sa problemima sa jetrom.

„Kada dobro pogledate razumete zašto ljudi retko rade intervjue sa ovim čovekom. Pogledajte boju očiju, žućkastaje nije baš potpuno žuta, ali vuče na žutu i imate ove tačke, gledala sam ga i balavi dok priča, pored toga stalno ima suze u očima. Vidite žuto sa ovim tačkama koje se zovu jetrine pege, kada njih imate žutilom u očima to je znak da jetre ne funkcioniše kako treba. Veoma bolestan čovek“ analizirala je O’Brajan.

Kako ističe O’Brajan to je jedan od razloga zašto Soroš retko radi intervjue, jer mu je zbog bolesti potrebno previše vremena da izgovori svoje odgovore.

Poslednjih godina Džordž Soroš niže poraze. Nakon što je sudbonosnim izborima za predsednika Sjedinjenih Američkih Država investirao novac u kampanju Hilari Klinton, novi predsednik Donald Tramp odlučio je da prekine finansiranje Soroševe fondacije iz budžeta SAD, čime je milijarder ostao bez glavnog izvora prihoda. Pored toga Soroš se sve manje bavi fondacijom i prebacuje posao na svog sina Aleksa Soroša, a razlog za to je po svemu sudeći njegovo pogoršano zdravstveno stanje.

Soroš koji je promenio svoje ime, a rođen je u Mađarskoj pod imenom Đerđ Švarc primoran je da od sopstvenog novca finansira svoju veliku fondaciju, a rodna Mađarska je zabranila rad njegovog „univerziteta“ u Budimpešti. Pored toga NVO pod njegovim pokroviteljstvom su se povukle iz Turske zbog kritika Redžepa Erdogana na račun njihovog aktivizma.

Poznati milijarder i političar poznat je i po tome što je kao mladić bio deo nacističkih akcija deportacija jevrejskih muškaraca, žena i dece u logore smrti gde su ubijani u gasnim komorama. Iako je i sam Soroš bio Jevrejin uspeo je da sakrije svoji identitet pretvarajući se da je katolik. Na pitanje da li se kaje zbog učešća u genocidu nad svojim sunarodnicima Soroš je u jednom intervjuu odgovorio da ne oseća kajanje ili bili kakvu odgovornost,sa obrazloženjem da se on jednostavno dobro snašao u toku Drugog svestkog rata.

Taj snimak koji je takođe više puta skidan sa Jutjuba možete pogledati ovde:

Video kanal Mendi O’Brajan Bombard’s Body Language na kome je govorila o Soroševom oboljenju jetre je zabranjen od strane Gugla koji je vlasnik Jutjuba, nakon čega je osnovala novi kanal Body Language Ghost koji trenutno ima 11 miliona pregleda, na njemu su vraćeni određeni snimci sa prošlog kanala, ali ne i snimak o govoru tela Džordža Soroša.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite