UMORAN ILI MRTAV PIJAN? Dačić se teturao, pričao nepovezano i zamalo pao na kameru! (VIDEO)

UMORAN ILI MRTAV PIJAN? Dačić se teturao, pričao nepovezano i zamalo pao na kameru! (VIDEO)

Snimak Ivice Dačića lidera SPS i ministra spoljnih poslova u vladi Srbije na kome se tetura, priča usporeno i umalo pada na kameru raširio se na društvenim mrežama velikom brzinom. Sporan video je snimljen ispred američkog Stejt Departmenta. 

Iako je više puta napadan u medijima i od strane političkih protivnika da je obavljao svoj posao u alkoholisanom stanju, vice-premijer Srbije je insistirao da ne pije alkohol. Ipak po reakcijama građana koji su videli snimak ispred Stejt Departmenta mnogi sumnjaju da je lider Socijalista bio pijan prilikom davanja izjave novinarima.

Razlozi da se Dačić zatetura dok stoji na ravnoj površini ispred Stejt Departmenta nisu poznati, ali ministar Vlade u isto vreme deluje veoma pospano.

Dačić je za samo minut snimka rekao nekoliko logički nerazumljivih rečenica:

„Minimum zajedničog interesa, a to je da mi NE DOLAZIMO U SITUACIJU (zastoj i zanošenje u napred) DA PROBAMO DA NAĐEMO MINIMUM ZAJEDNIČKOG INTERESA“ rekao je Dačić.  Ministar u pauzi između dva dela rečenice, deluje kao da se budi iz sna i nastavlja rečenicu na logički neizvodljiv način, jer je po njegovoj izjavi minimum interesa Srbije je da NE DOZVOLI da se nađe minimum zajedničkog interesa.

Zatim se snimak prekida, ali i nakon nastavka Dačić i dalje priča nerazumljivo „Hteo sam da ga upoznam sa potrebom da se dođe do STALNOG rešenja problema“ rekao je predsednik socijalista, što je krajnje nejasna izjava, jer rešenja ne mogu da budu stalna, pa je funkcioner Vlade odlučio da odmah zatim ispravlja rečenicu.

Navedeni snimak je iz 2017. godine tokom posete Dačića Americi kada se sastao sa pomoćnikom državnog sekretara SAD za Evropu i Evroaziju Vesom Mičelom, ali u trenutku izlaska nije zapao za pažnju javnosti.

Pročitajte još:

PUTINOV ULTIMATUM SRBIJI: Odlučite da li ste uz Rusiju ili ste uz Evropsku uniju
NORVEŠKA POLICIJA: Izgubili smo kontrolu nad delom Osla, migranti siluju i dave žene po ulicama! (VIDEO)
MAROKANCI ODSEKLI GLAVE STUDENTKINJAMA: Ubijene dve Evropljanke! (FOTO)

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite