SOROŠ OPET U SRBIJI: Morate da poboljšate životni standard Romima (FOTO)

SOROŠ OPET U SRBIJI: Morate da poboljšate životni standard Romima (FOTO)

Aleksandar Soroš sino kontraverznog miljardera Džordža Soroša čije je delovanje zabranjeno u Mađarskoj i Rusiji, zbog podstrekivanja na ekstremizam sastao se sa premijerkom Anom Brnabić. 

Foto: Tviter

Soroš junior koji sve češće posećuje Srbiju je na svom Tviter nalogu okačio fotografiju sa Anom Brnabić uz kratak komentar koje su bile teme njegove posete.

Iako nije zvaničnik Evropske unije, Aleksandar Soroš je sa premijerkom Srbije razgovarao o integracijama naše zemlje u EU.

Pored toga Soroš je sa Branbićkom razgovarao i o životu manjina u našoj zemlji. Po zaključku čoveka za koga se već duže vreme govori da će naslediti svog oca na mestu vođe fondacije za otvoreno društvo, naša zemlja bi trebala da se pozabavi Romima i njihovim životnim standardom.

„Sastao sam se sa premijerkom Srbije, razgovarali smo o evropskim integracijama i o novim idejama da poboljšamo situaciju Romske manjine u Srbiji“ rekao je Soroš.

Zanimljivo je da sastanak nije prenet od strane medija, već je javnost za njega saznala samo preko fotografije koju je Aleksandar Soroš objavio na svom Tviteru.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite