Trojica maloletnih izbeglica brutalno silovali porodilju, fotografisali ponižavanje!

Trojica maloletnih izbeglica brutalno silovali porodilju, fotografisali ponižavanje!

Porodilja u gradu Kalmar grupno je silovana od strane trojice takozvanih izbeglica iz Avganistana piše švedski list Fria Tider. Migranti su nasilno napali ženu nakon što se vraćala sa večere. Tokom brutalnog silovanja izbeglice su ismevale žrtvu i pravili uzenirujuće fotografije silovanja.

Ilustracija (Foto: Pixabay)

Žena koja se nedavno porodila napadnuta je nakon što se razišla sa svojim mužem posle večere u mestu Kalmar. Kako kaže nakon večere se nije osećala dobro i pozvala je svog muža. Odmah nakon što se završio razgovor trojica maloletnih migranata se pojavili ispred nje.

Nakon što su je pratili neko vreme migranti su je odvukli sa puta. „Smejali su mi se mislili su da je sve zabavno. Skinuli su mi pantalone i gaće“ rekla je žrtva tokom suđenja o napadu koji se odigrao 2017.godine.

Sva trojica Avganistanaca su je silovali, nakon čega ju je pronašla policija koju je alarmirao zabrinuti suprug. Kada se vratila iz bolnice žena je bila u katastrofalnom psihičkom stanju. „Nadam se je više nikada neću videti takvu“, rekao je suprug žene koju si silovali migranti.

Na jednoj od uznemirujućih fotografija koje su slikali maloletni pojedinci koje Švedska klaisifikuje kao decu izbeglice vidi se žrtva koja leži na zemlji dok je jedan migrant siluje, a drugi upire srednji prst u njenom pravcu.

Nivo okrutnosti pojedinaca koji su ušlu u državu pod obrazloženjem humanosti prema migrantima, šokirao je i policijske istražitelje.

Dvojica migranta koji su idenifikovani nisu osuđeni na kaznu zatvora, već samo na kaznu u popravnom domu od 11 meseci i godinu dana i 2 meseca.  Treći napadač i dalje nije otkriven od strane policije.

Žena koja je traumtizovana napadom rekla je da mora da ostane jaka zbog svog malog deta, a kako kaže više ne izlazi iz kuće kada padne mrak i redovno posećuje psihjatra nakon napada.

Izvor: Dnevna Gazeta/Glas Evrope

Više o ovoj vesti možete pročitai na engleskom jeziku klikom OVDE.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite