MIGRANT PRETIO NOVINARU: Beli kurvin sine klaću te lagano, ćerku će ti živu pojesti psi! (FOTO)

MIGRANT PRETIO NOVINARU: Beli kurvin sine klaću te lagano, ćerku će ti živu pojesti psi! (FOTO)

Klaću te lagano. Jel ti je to ćerka belo kopile, ubiću je i poješće je psi!

Trenutno najpopularniji novinar u Velikoj Britaniji Tomi Robinson dobio je pretnje od strane migranta zbog svojih reportaža o migrantskom nasilju i kritikovanja politike otvorenih granica.

„Ti beli kurvin sine, belo kopile ti si mrtav čovek“ napisao je Nasir Uddin rasistički vređajući boju kože Robinsona, dok je istovremnu u duhu političke korektnosti optužio Robinsona da je on „rasista“ jer pravi reportaže o migraciji. Pored pretnji ubistvom novinaru migrant preti i njegovoj porodici. Pored navođenja da planira da ga ubije Nasir dodaje „Tako će proći i cela tvoja porodica dolazim po vas“.

Migrant takođe iznosi gnusne detalje kako će ubijati Robinsona i njegovu najbliže članove porodice. „Klaću te lagano, da možeš da razumeš da umireš belo kopile pripremi se da umreš“.

Ovo nije prvi put da migrant pretu ubistvom, pored današnje poruke pretio je i godinu dana, ali policija nije htela da reaguje. Pošto je video ćerku Tomi Robinsona na slici Uddin je pretio da će i nju ubiti.

„Da li ti je to ćerka, jer je i ona mrtva kučka koju će pojesti psi“ napisao je Nasir Uddin.

Kritičari masovne migracije u Velikoj Britaniji ocenjuju da su diskriminacija, mržnja i rasizam među migrantima sve rasprostarnjeniji, a evropsko stanovništvo sve češće postaje žrtva napada motivisanih mržnjom.

Ovo je fotografija koja podstakla Uddina na pretnje ubistvom: 

Radi se o devojčici koja nije Robinsonova ćerka već dete kome je pomogao da kupi invalidska kolica. Nakon što je okačio fotografiju pretnji novinar je napisao „Napada me da sam rasistia dok me vređa na osnovu moje boje kože“.

Robinson je više puta istupio u javnosti žaleći se da policija ne želi da ga zaštiti od pretnji i da režim priželjkuje njegovu smrt. Predstavnici vlasti i dela pro-EU opozicije su više puta tražili da se Robinson zabrani na Fejsbuku zbog „političke nekorektnosti“, a njegov nalog je već zabranjen na Tviteru.

Pratioci Robinsonovog kanala ocenjuju da se radi o kršenju elementarnog ljudskog prava na slobodu govora i mišljenja, kao i da se ne radi o nekorektnosti nego planu vlasti da cenzuriše vesti o nasilju i mržnji prema Evropljanima.

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite