PREDRATNO STANJE: Migranti terali Nemce iz grada, maltretirali i žene nazivali ih nacističke k*rve (VIDEO)

PREDRATNO STANJE: Migranti terali Nemce iz grada, maltretirali i žene nazivali ih nacističke k*rve (VIDEO)

Nakon masovnih silovanja Nemica u Kelnu od strane migranata za novu godinu 2015/2016, Evropljani sa zebnjom dočekuju Novogodišnje praznike. Ove godine grupe mladih migranata terorisale su Nemce na železničkoj stanici bacajuči na njih portehničke ekslozivne naprave, rakete za vatromet, „topovske udare“ i petarde vređajući Nemce na rasnoj osnovi i nazvijući ih „nacistima“.

Procureli snimak pokazuje velike grupe mladih migranata koji maltertiraju Nemce na železničkoj stanici u predgrađu Kelna i teraju ih da je napuste. Pored brutalnih rasističkih uvreda prema osobama bele boje kože migranti su vršili i nasilne metode zastrašivanja, bacajući na žene pirotehnička sredstva i gađajući ih raketama za vatromet. Opšti utisak prisutnih Nemaca je da se nalaze na ivici građanskog rata.

Uprkos ideju režima Angele Merkela da u javnost plasira sliku migracije kao ideje koja donosi blagodet Nemačkoj, na društvenim mrežama sve češće izlaze snimci rasitičkog nasilja koje vrše migranti. Nasilničko ponašanje tokom proslave Nove 2019. godine zadesilo je više gradova u Nemačkoj.

Tokom ovogodišnje proslave nove godine na ulicama Kelna su patrolirala oklopljne vozila i povećan broj pripadnika policije, ali ni to nije bilo dovoljno da se spreče incidenti. Grupe migranata terale su Nemce iz određenih delova grada preteći im nasiljem, uzvikivajući Alah je veliki i deleći rasističke i seksitičke uvrede ženama nemačkog porekla.

„Vi prljavi nacisti ste još tu, Vi nacisti ste još tu?“ dobacivali su migranti na železničkoj stanici grupu sredovečnih Nemaca i Nemica kako bi im poslali poruku da im tu nije mesto. Zatim su počeli da ih gađaju raketama za vatromet i da verbalno maltretiraju žena dobacivajući im da su „Nacističke kurve“.

Neredi za novu godinu u Kelnu

Snimci sa nove godine u Kelnu. Neredi i rasističke uvrede prema Nemcim, vređanje žena koje su nazivane nacističkim k*rvama i gađanje ljudi raketama za vatromet.

Gepostet von Dnevna Gazeta am Mittwoch, 2. Januar 2019

Nemci koji su snimali nasilničko ponašanje su se našli u šoku. Veliki broj građana je u strahu od toga da će se rasna mržnja pretočiti u nasilje opasno po život napustili stanicu, kako komentariše jedna od žena koja snima osim nje i njenih prijatelja svi su pobeglii. „Pogledajte ovde više nema ni jednog Nemca“. Ravoltirana građanka dodaje „sve to što bacaju je od našeg poreza“.

Mladići su razbijali neonke na železničkoj stanici i bacali pirotehnička sredstva u kante što predstavlja visoki rizik od izbijanja požara.

Da li ovo rade u svojim zemljama prokomentarisala je šokirana Nemica, na šta je njen prijatelj dodao  „kao da bombe lete svuda oko nas osećam se kao da sam u njihovim zemljama, kao da sam u pojasu Gaze“.

„U Siriji nema više rata“ rekla je na snimku druga žena, aludirajući da se radi o lažnim izbeglicama koje mogu da se vrate u svoje matične zemlje.  „Ovako počinje građanski rat. Bolje da se naviknemo građanski rat kao u Parizu“.

Video se završava napadom na čoveka koji snima, a par trenutaka pre nego što se snimak prekida mlađi muškarac izgovara u kameru „Bojim se da polako postajemo manjina“.

U jednom trenutku migrant u kožnoj jakni prilazi Nemcima i od njih traži da mu daju novac kao „donaciju“.

Vlada Angele Merkel se nije oglasila povodom izliva rasističke mržnje, a opozicija optužuje kancelarku da aktivno učestvuje u zataškavanju migrantskog nasilja i cenzurisanju vesti na temu rasprostranjenosti mržnje prema osobama evropskog porekla.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite