(VIDEO) IMA DA MI USTANEŠ: Migranti šamarali ljude u vozu, terali ih da ustanu sa sedišta!

(VIDEO) IMA DA MI USTANEŠ: Migranti šamarali ljude u vozu, terali ih da ustanu sa sedišta!

Snimci migrantskog nasilja za Novu godinu, uprkos cenzuri velikih medijskih kuća iz dana u dan u sve većem broju izlaze na društvenim mrežama. Najnoviji snimak pokazuje fizički obračun u kome migranti pokušavaju da nateraju mladića da ustane sa sedišta u vozu.

Nakon maltretiranja Nemaca na železničkoj stanici u Kelnu, kada su ih migranti gađali raketama za vatromet i drugim pirotehničkim sredstvima, dok su ženama dobacivali rasističke uvrede da su nacističke kurve, novi snimak iz Nemačke zapalio je društvene mreže.

Sezona odmora i novogodišnjih praznika se u gradovima Evrope sve češće dočekuje sa strahom. Radi se o vremenu kada su resursi policije opterećeni do limita i pojedinci to vide kao vreme kada će proći nekažnjeno za nasilje.

Na stranici opozicione stranke AfD pojavio se video snimak migranata koji tuku nemačkog mladića dok pokušavaju da ga odvuku sa sedišta u vozu.

Grupa migranata šamara i udara pesnicom Nemca koji im ne pruža otpor, a istovremeno ga vuku za rukav i pokušavaju da ga neteraju da napusti mesto na koje je seo. U pozadini se takođe može videti jedan čovek koji je zadobio udarac pesnicom dok je pokušavao da odvoji migrante od mladića koga su šamarali.

Pročitajte još:

PREDRATNO STANJE: Migranti terali Nemce iz grada, maltretirali i žene nazivali ih nacističke k*rve (VIDEO)
PANIČAN APEL IZ OBRENOVCA: Država da reaguje, migranti pljačkaju kuće, tuku i siluju!

Nakon što jedan od migranata kaže ostalima u grupi da dolazi policija, migrantima su pobegli iz voza.

I dalje nisu poznato da li je motivisan rasnom ili versom mržnjom, dok se kancelarka Angela Merkel nije oglasila povodom akta nasilja. Opozicija optužuje vlast da aktivno učestvuje u zataškavanju migrantskog nasilja, a kompanije Fejsbuk i Jutjub sve češće uklanjaju video snimke na temu masovne migracije, nasilja i terorizma.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite