Migrant na trgu držao govor Nemcima, uzećemo vam zemlju i uzećemo vam ćerke! (VIDEO)

Migrant na trgu držao govor Nemcima, uzećemo vam zemlju i uzećemo vam ćerke! (VIDEO)

Netolerancija dela migranata prema Evropljanima i tekovinama evropskih nacija postaje sve izraženija.

Građani Nemačke našli su se u čudu kada je jedan migrant sa islamističkim stavovima odlučio da održi govor Nemcima o tome kako će izgledati njihova budućnost pod migracijom. Dodatno uznemirujući detalj je pozivanje na formiranje Islamske država na našem kontinentu, naziva koji je koristila do sada najveća teroristička organizacija u svetu.

„Bićete za par godina islamska država, samo koristim svoju slobodu govora Alahu Akbar, takođe vaše ćerke će oženiti muslimani. Imaće islamske učitelje i učiće arapski“ rekao je migrant Nemcima okupljenim na trgu.

Pored propagiranja ideje Islamske države i uzimanja nemačkih ćerki za žene, migrant je imao i poruku koji će biti rezultat mogućeg otpora. „Vi ništa nećete moći da uradite da to sprečite. Za par generacija naš muslimanski parlament će donositi zakone. Imaćete šerijat, on će u ovoj zemlji biti zakon“ rekao je migrant.

U toku govora islamista se popeo na fontanu, a mogu se videti i policijska kola koja su parkirana na trgu. Uprkos ometanju javnog reda i mira policajci nisu priveli migranta i dopustili su mu da drži provokativni govor.

Dreka na trgu je dugo trajala, a prolaznicima su upućene poruke da će biti pokršteni na islamsku religiju. „Deca će vam biti u braku sa muslimanima. Svi ćete se preobratiti na islam i šerijat će biti zakon“ poručio je govornik.

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite