ŠAMAR VUČIĆU: Putin odbio da govori na skupu, rekao ne dolazi u obzir! (VIDEO)

ŠAMAR VUČIĆU: Putin odbio da govori na skupu, rekao ne dolazi u obzir! (VIDEO)

Predsednik Rusije Vladimir Putin bio je izručit na konferenciji za novinare da neće držati govor na skupu koji je organizovan uz podršku Vučićeve SNS. 

Iako je od strane zvaničnog organizatora „Centra za razvoj Beograda“ najevljen kao govornik na skupu u Beogradu Putin je odbio da održi govor.

Na konferenciji za novinare predsednik Rusije Vladimir Putin je upitan da li će govoriti na skupu koji je organizovan ispred hrama Svetog Save.

Uprkos želji vođe Srpske napredne stranke da posetu Vladimira Putina maksimalno iskoristi za ličnu promociju, uključujući i organizovanje skupa ispred Hrama Svetog Save na koji su ljudi dovoženi autobusima iz unutrašnjosti, predsednik Rusije nije želeo da se govori na skupu.

U toku konferencije za medije jedan od novinara upitao je Putina da li će se obratiti okupljenim ljudima ispred Hrama koji su došli da ga pozdrave.

Predsednik Rusije je odgovorio da nema apsolutno nikakve namere da održi govor “Znate kako…u planove posete ne ulazi učestvovanje u nikakvim mitinzima”.

Predsednik Putin o dočeku Vučića

Predsednik Putin o dočeku Vučića PUTIN ZNA, I SVI MI ZNAMO ISTINU!

Gepostet von Serbian Webmaster am Donnerstag, 17. Januar 2019

Predsednik Rusije se ispred Hrama Svetog Save građanima samo zahvalio na prijateljstvu koje osećaju prema Ruskoj Federaciji.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite