ĐILAS NA IVICI TUČE: Drao se jeb*m ti mater p*dersku (VIDEO)

ĐILAS NA IVICI TUČE: Drao se jeb*m ti mater p*dersku (VIDEO)

Jedan od lidera Saveza za Srbiju snimljen je u verbalnom sukobu sa manjom grupom građana u centru Beograda, prilikom koga im je uputio pretnje i uvrede koje se mogu protumačiti kao direktna homofobija. 

Bivši predsednik Demokoratske stranke i jedan od vođa Saveza za Srbiju je nakon dobacivanja ušao u konflikt na ulici sa grupom mladih ljudi, prilikom čega je napao osobe sa kojima je raspravljao da su pederi i psovao im majku.

Iako je Dragan Đilas svojevremeno kao gradonačelnik Beograda pred gej paradu napadao konzervativce, uvredljivo nazivajući protivnike takve manifestacije homofobima, po svemu sudeći Đilas gaji duboko ukorenjene predrasude prema homoksualcima i smatra takve osobe lošim.

Pro-EU političar pre početka skupa ušao je na ulici u raspravu sa grupom ljudi koji su ga napali zbog njegovih predhodnih rezultata na vlasti, kontroverznih privatizacija i rekli mu da šeta sa Bekom. Pored toga jedan mladić je Đilasu rekao i da ne treba da protestuje jer Vučić samo nastavlja njegovu politiku.

„Sram da vas bude. Idi leči se. Jebem ti mater bre, ti ćeš meni… Jebem ti mater pedersku“ rekao je Đilas. Jednog trenutka Đilasovi prijatelji ga odvajaju od mladića kome je počeo da se unosi u lice.

Đilas: J*bem ti majku p*dersku

Psovke i uvredljive homofobične izjave Đilasa tokom svađe u centru. "P*čka ti materina" i "J*bem ti majku p*dersku".

Gepostet von Dnevna Gazeta am Sonntag, 20. Januar 2019

Đilas je 2014. godine kao lider Demokratske stranke javno podržao organizovanje Gej parade kao i tadašnja vladajuća koalicija predvođena Aleksandrom Vučićem.

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite