(VIDEO) PREDSEDNIK BRAZILA: LGBT aktivisti su u školama učili decu da je pedofilija normalna!

(VIDEO) PREDSEDNIK BRAZILA: LGBT aktivisti su u školama učili decu da je pedofilija normalna!

Predsednik Brazila optužio je levičarsku Radničku partiju koja gaji bliske odnose sa LGBT pokretima za indoktrinaciju dece u okviru školskog programa, pri čemu im je govoreno da je pedofilija normalna seksualna orijentacija. Pored toga on je optužio neo-marksistički režim da su sa namerom srozali nivo obrazovanja kako bi ljudi bili zavisni od države i socijalne pomoći.

Manje od mesec od kako je preuzeo funkciju predsednika Brazila Žair Bolsonaro je počeo sa sprovođenjem svog obećanja da će dekontaminirati kulturu Brazila od godina marksističke indoktrinacije.

Predsednik Brazila je izraziti borac protiv heterofobije, a u toku kampanje kritikovao je pakt LGBT organizacija i Radničke partije po kome je LGBT obrazovanje uvedeno kao de obavezne nastave u školama. Ekstremno-levičarska stranka implementirala je u gradivo ono što je Bolsonaro nazivao gej priručnik.

„Koji je njihov cilj? Da izlože decu ranom seksu. Njihov cilj je da vaša deca koja uče u javnim školama. Izvinjavam se što ću ovo reći, ali kad sam ja bio mlad javne škole su bile pristojne danas u njih idu samo deca siromašnih. jer nemaju drugi izbor. Ne uče ih ništa da bi u budućnosti bili zavisni od države“ rekao je Bolsonaro na video klipu koji je postavio na Tviter.

„Znam da je za mnoge od vas bitna socijalna pomoć, ali da li je za vas socijalna pomoć bitnija od dostojanstva vaše dece. I rećiću ovo, Radnička partija preko svog sajta jasno kaže da pedofilija nije zločin. Da se pedofilima možemo samo da sudimo nakon što eksperti sprovedu „detaljan izveštaj“, jer ako bi pedofilija bila neka vrsta mentalnog oboljenja prema sajtu Rusef (bivše predsednice), koji je povezan sa sekretarijatom za ljudska prava koji ima gospođu Mariju de Rosarijo kao glavnog sekretara pedofilija je samo ona situacija u kojoj počinitelj nema mentalno oboljenje“ objašnjava Bolsonaro.

Pored toga na sajtu levičarske stranke koja je u škole uvela LGBT obrazovanje se navodi i drugi slučaj u kome seks odraslih sa pred-pubertetskom decom nije pedofiliji. Po njihovom shvatanju ukoliko do seksa dođe u okviru prostitucije to jest novčanih transakcija onda se taj odnos ne može smatrati pedofilijom – naglašava Žair Bolsonaro.

Dodatno uznemirujući detalj je to što je Radnička partija ovaj program implementirala u obrazovanju dece predškolskog uzrasta stare samo 6 godina. Kako ocenjuje predsednik najmoćnije zemlje Južne Amerike predhodni režim je od oko 1.000 javnih škola u implementirao svoju političku propagandu.

Namerno danas nosim dres Japana, deca u Japanu sa 6-7 godina mogu da reše matematičke zadatke koje ne mogu neka naša deca koja su na fakultetu. Jer je ovde u Brazilu bitnije da učimo dečaka da on nije dečak i devojčicu da nije devojčica – rekao je Bolsonaro osvrćući se na propagandne zadatke koje je bivše ministarstvo obrazovanja na prijemno za srednje škole – ne učimo ih kako da se oslobode od socijalne pomoći, siromaštva i patnji.

Izvor: Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite