PUTIN REKAO ŠEŠELJU: Znam šta si uradio u Hagu, dobar vam je stranački program!

PUTIN REKAO ŠEŠELJU: Znam šta si uradio u Hagu, dobar vam je stranački program!

SRS na svom zvaničnom sajtu objavila je nove detalje o čemu su govorili Putin i Šešelj tokom sastanka u Hramu Svetog Save. 

Foto: Tviter

Predsednik Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj susreo se u kripti Hrama Svetog Save sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom.

Do susreta je došlo van protokola, na inicijativu dr Šešelja. Predsednik Ruske Federacije odmah je prepoznao lidera radikala i nakon srdačnog rukovanja, u prijateljskom razgovoru, Šešelj je istakao da se Srpska radikalna stranka zalaže za uniju sa Ruskom Federacijom i za pristupanje vojnom savezu ODKB.

Vladimir Putin je pozdravio političku orijentaciju Srpske radikalne stranke i istakao da je upoznat sa detaljima procesa vođenog protiv dr Šešelja u Haškom tribunalu, kao i sa njegovim višedecenijskim doslednim političkim delovanjem.

Kako stanka ističe ovaj susret je samo još jedna od potvrda bliskosti između srpskih radikala i zvaničnika Ruske Federacije.

Srpska radikalna stranka će nastaviti da se zalaže za formiranje vojnog, političkog i ekonomskog saveza Srbije i Ruske Federacije, ali insistira na odustajanju od evropskih integracija – stoji u saopštenju SRS.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite