Majka pronašla mrtvu ćerku bačenu u grmlje, uhapšen migrant! (FOTO)

Majka pronašla mrtvu ćerku bačenu u grmlje, uhapšen migrant! (FOTO)

Austrijska majka pronašla je svoju ćerku staru 16 godina u gomoli granja u u gradskom parku u mestu Wiener Neustadt udaljenom 40 km od Beča. 

Šesnaestogodišnja Manuela K. nije došla kući nakon što je otišla kod prijateljice u komšiluk. Šokirana majka je pronašla ćerku u gradskom parku ispod gomile granja, a policije je uhapsila njenog bivšeg dečka koji je u Austriju primljen kao izbeglica iz Sirije.

Austrijanka je imala kratku vezu sa Yazanom A. starim 19 godina, kome je Austrija dala status izbeglice 2014 godine u sklopu propisa o takozvanoj „neraskidivosti porodice“ po kojoj kada jedan migrant dobije azil ili izbeglički status može dovesti u zemlji članove šire porodice to jest decu od svoje braće ili sestara.

Nedavno su Austrijanka i Sirijac prestali da se viđaju, a devojka je imala sastanak sa drugom. Sirijac je obećao da će je odvesti kući nakon sastanka, ali se to nije desilo.

Kada Manuela nije došla kući, porodica je prijavila nestanak policiji. Roditelji su odmah počeli da obilaze komšiluk u nadi da će je pronaći, ali su u subotu u 10 časova pronašli beživotno delo svog deteta u obližnjem parku. Migranat je telo pokrio granama i lišćem. Policija predpostavlja da je devojka zadavljena, ali se čaka konačni rezultat autopsije.

Policija je odmah nakon otkrića tela raspisala poternicu za osumnjičenim, Sirijski izbeglica je ubrzo uhapšen.

Izvor: Dnevna Gazeta/ HLN

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite