PRED SVIMA: Organizatorka protesta imala oralne seksualne radnje u klubu! (VIDEO)

PRED SVIMA: Organizatorka protesta imala oralne seksualne radnje u klubu! (VIDEO)

Mlada voditeljka emisije “Nešto drugačije”, Hana Adrović, pored aktivnog učestvovanja i organizovanja protesta u Beogradu pokazala je i zavidne veštine u beogradskim noćnim klubovima, kada je preko odeće imala oralne seksualne radnje sa drugom ženom. 

Na snimku koji se pojavio na youtube-u vidi se kako mlada voditeljka i bliska prijateljica Sergeja Trifunovića, Hana, provokativno igra sa pevačicom MC SAJSI (prim. prev. Sisaj), da bi u jednom trenutku, kako je ples odmicao on postajao sve vreliji.

Prvo je Hana sedela na stolici i zavodljivo gledala, da bi joj potom MC Sajsi sela u krilo i trljala se od njeno telo. Hana je u jednom trenutuku čak i uhvatila Sajsi za zadnjicu.

U sledećem trenutku, MC Sajsi spustila se na kolena i počela da preko odeće vrši oralne seksualne radnje sa Hanom, koja je više nego uživala u toj igri.

Njih dve su nastavile sa svojim igrama, naočigled svih prisutnih gostiju kluba. Šta se još dešavalo te večeri, možete pogledati u video snimku.

Pored neumesnog plesa koji ste mogli da vidite na video snimku, Hana Adrović u svoju emisiju “Nešto drugačije” najčešće poziva opozicione lidere kao što su Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić, Sergej Trifunović… 

Izvor: Istraga.rs

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite