NOVI SKANDAL: Profesor pred studentkinjama priča o vlaženju vagine!

NOVI SKANDAL: Profesor pred studentkinjama priča o vlaženju vagine!

Čedomir Čupić je profesor Fakulteta političkih nauka…

Čedomir Čupić prepoznatljiv je u medijima po zalaganju za više etičke standarde.

Čupić je bio član Saveta Studentskog pokreta Otpor od 1998. do 2000, a 2000 do 2003. godine član Saveta Narodnog pokreta Otpor i nosilac liste na izborima tog pokreta na izborima 2003. godine.

Profesor FPN je ipak takođe poznat studentima kao profesor koji tokom predavanja na kranje čudan način govori muško-ženskim odnosima i seksualnim temama.

Tako je Čedomir Čupić snimljen kako drži govor o ženskim polnim želzdama, kako i kako se one „zapale“.

„Imate više vrste sluha muzički sluh, erotski sluh i tako dalje…e sad imate to je prosto polna radnja, žene imaju izuzetno razvijen erotski sluh, muškarci nemaju. Zašto?

Zato što kod žena imaju Bartolinijeve žlezde koje funkcionišu, a kod muškaraca su one zakržljele. Znači postoje one, ali su zakržljale“ kaže Čupić studentima i studentkinjama.

„E sada kada vi kažete pravu reč, nešto što se ne očekuje i moćno kažete onda to tako uđe i onda te Bartolinijeve žlezde ovako počnu da rade  kao ona vatrogasna kola i onda se sve to zapali, upali“ objašnjava profesor tokom predavanja o nadražaju ženskih polnih žlezda.

Čupić navodi i druge moguće ishode po pitanju aktiviranja nadražaja u polnim žlezdama.“Ili obrnuto ako je to nikako nesigurno, ništa ne može se ništa desiti…nepipunuto ostaje u onom hladnom stanju“.

Bartolinijeve žlezde su male parne žlezde smeštene u  predvorju vagine, odnosno mišićnoj ploči na dnu karlične duplje. Izvodni  kanali ovih žlezdi su dužine oko 2-2,5 cm i otvaraju se na ulazu u  vaginu. Njihova osnovna uloga je da izlučuju sekret  i vlaže polne organe pre i tokom seksualnog odnosa.

Snimak je izazvao niz negativnih komentara studenata i građana na društvenim mrežama koji su ogorčeni na koji način Čupić radi posao za koji je plaćen od strane poreskih obveznika i za kakav nivo rada studenti plaćaju školarinu.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite