TRIFUNOVIĆ: Kosovo je bivša srpska pokrajina, legalizovaću drogu kanabis! (VIDEO)

TRIFUNOVIĆ: Kosovo je bivša srpska pokrajina, legalizovaću drogu kanabis! (VIDEO)

Novoizabrani vođa PSG Sergej Trifunović izjavio je da Srbi trebaju da na Kosovo i Metohiju gledaju kao na bivšu srpsku pokrajinu i da ono prestavlja kamen u glavi naših ljudi. Pored toga kontroverzni glumac kaže da je njegov predlog i legalizacija narkotika to jest opojne droge kanabis.

Trifunović je rekao kako vidi svoju ulogu: Ima dosta onih koji se ograđuju od protesta i kažu – neću da hodam sa Jeremićem i Đilasom, dajte nam novo lice. Želim da privučem neverne Tome. Eto, ja ću da žrtvujem svoj lični život i meni u životu ovo ne treba, prilično lepo živim, upravo da bih privukao te neverne Tome.

On je rekao da je opšti stav „relevantne“ opozicije da se na izbore ne izlazi, a na pitanje šta ako LDP Čedomira Jovanovića bude želeo da izađe na eventualne izbore, on je kazao:

„Od kad je LDP opozicija? Ništa nije relevantno to što kaže LDP.“

Kada je reč o problemu Kosova, on smatra da je Kosovo, pogrešnom politikom za vreme Slobodana Miloševića, „bivša srpska pokrajina“, izgubljeno i oteto.

„Ne možemo Kosovo da vratimo i to je sigurno“, rekao je Trifunović i dodao da je protiv razgraničenja.

Kaže da treba raditi da Srbima na Kosovu bude bolje, kao i na dobrim odnosima sa Albancima.

Na konstataciju da je patrijarh Irinej izjavio da ne vidi smisla u podsticanju na proteste, Trifunović kaže – „Je l mora baš patrijarh da se meša u proteste?“

Trifunović je u subotu na izbornoj skupštini postao novi vođa Pokreta slobodnih građana, nakon što se Saša Janković, pod još nedovoljno razjašnjenim okolnostima, krajem decembra, povukao iz politike.

Trifunović je poručio da će se kao vođa Pokreta slobodnih građana zalagati za legalizaciju marihuane, naročito u medicinske svrhe. Više o tome možete videti na sledećem snimku

Izvor: Tanjug/Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite