ŠVEĐANI BESNI NA MIGRANTE: Žena seksualno zlostavljana u klubu, pa isečena flašom!

ŠVEĐANI BESNI NA MIGRANTE: Žena seksualno zlostavljana u klubu, pa isečena flašom!

Švedskoj tinejdžerki razbijena je flaša o glavu u noćnom klubu u gradu Malmeu, nakon što je odgurnila nepoznatog muškarca koji je počeo da joj gura ruku između nogu.  Muškarac koga je opisala kao čoveka u dvadesetim godinama izrazito tamne kose je pored napada flašom udario i pesnicom. Fotografije i odsustvo detalja u saopštenju policije o napadu, izazvali su buru na društvenim mrežama.

Foto: Facebook

Mlada Šveđanka postala je žrtva seksualnog napastvovanja, kada je nepoznati muškarac zgrabio za genitalije u noćnom klubu. Sofi Johanson stara 19 godina rekla je za švedske medije da nikada ranije nije videla tog muškarca i da je iznenada osetila da joj gura ruku između nogu dok je igrala na žurci.

Mlada devojka kaže da je napadača udarila da bi prestao, na šta je on odgovorio udarcom u lice nakon čega je udario i staklenom flašom. Šokantna fotografija koju je podelila na društvenim mrežama pokazuje lice obliveno u krvi.

Johanson kaže da napadnuta u noćnom klubu Babel. „Osetila sam da mi je neko stavio ruku na tašnu i kada sam se okrenula videla sam lice koje ne prepoznajem“ kaže devojka za Aftonbladet, „dok sam se okretala počeo je da me pipa između nogu“.

Nakon što je odgurnula muškarca visokog oko 180 cm koji je bio u svojim dvadesetim godinama, izrazito tamne kose, a od navedenog čoveka je zadobila udarac pesnicom. Pošto nije htela da eskalira situaciju Sofi Johanson i njena prijateljica su pokušale da izađu iz kluba, kada je muškarac udario flašom u levu stranu lica prilikom čega se staklo polomilo.

„Mislila sam da mi curi tečnost iz flaše, ali mi je prijateljica rekla da mi curi krv, bila sam šokirana“ kaže žrtva napada. Devojka je odvezena u bolnicu gde joj je na licu stavljeno nekoliko kopči, a povrede su zahtevale i šavove. Policija je saopštila da je podnela prijavu za teški fizički napada protiv nepoznatog lica.

Ipak samo dan nakon incidenta policija je obustavila istragu kako kažu zbog navodnog nedostatka dokaza koji bi im pomogli da identifikuju napadača.

Obzirom da praktično svi klubovi u Švedskoj imaju kamere ispred i unutar lokala i da je napadač morao da ostavi otiske na delu flaše za koji ga je držao prilikom udaranje devojke, ovo je dovelo do spekulacija na brojnim sajtovima i društvenim mrežama da se radi o migrantu koji je ilegalno ušao u zemlju i policija nema način da ga identifikuje.

Pored toga navedeni klub Babel se nalazi u ulici Spångatan na samo 15 minuta hoda od čuvene četvrti Rosengard u kome migranti čine čak 86% stanovnika. Na sam klub je novembra 2017 godine bačena bomba, napad je izvršen u vreme kada je klub zatvoren pa niko nije povređen u eksploziji, ali ovakav vid uništavanja imovine je u Švedskoj opšte poznat kao način na koji se obračunavaju bande sačinjene predominantno od migranata.

Pročitajte još:

ENGLESKO KOSOVO: Gradonačelnik Londona, govori o otcepljenju od Britanije! (VIDEO)
Doktorka je odbila da mi pregleda ćerku sa temperaturom 39.5, završila je u bolnici!
TRIFUNOVIĆ: Kosovo je bivša srpska pokrajina, legalizovaću drogu kanabis! (VIDEO)

Napad je izazvao veliki revolt Šveđana koji tvrde da je napad izvršio migrant. Iako policija nije javno saopštila poreklo napadača društvene mreže u Švedskoj su eksplodirale sa velikim brojem deljenja fotografije napadnute devojke i natpisima da su ga počinili migranti dok država sve zataškava, kako bi se nastavilo sa politikom masovne migracije.

Nils Norling potparol policije u Malmeu nije navela etničku pripadnost napadača uprkos pritiscima na društvenim mrežama. Prema zakonima u Švedskoj je od nedavno zabranjeno beležiti ili objavljivati pripadnost počinioca krivičnog dela.

Više o problemima sa kojima se Evropa i Srbija susreću po pitanju migracije možete pogledati na sledećemo snimku:

Izvor: Dnevna Gazeta/Dejli Mejl

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite