(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migranata istukli devojku, šutirali je u stomak i gazili po glavi!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migranata istukli devojku, šutirali je u stomak i gazili po glavi!

Tenzije i nasilje između migranata i domaćeg stanovništva u Evropi postali su deo svakodnevnice. Uprkos težnji main-stream medija da nasilje zataškaju sve veći broj opozicionih političara i Fejsbuk stranica objavljuje video snimke maltretiranje pripadnika lokalne zajednice.

Na jednoj od Fejsbuk stranica opozicione holandske stranke PVV, objavljen je video brutalnog nasilja koje su dvojica migranata počinili nad holandskom ženom.

Jedan od migranata se devojci koja u rukama nosi kese unosi u lice, a zatim je udara pesnicom u glavu. Devojka je od siline udarca pala na zemlju. Prilikom pada devojka je udarila glavom u zid, a zatim o beton.

Dok je mlada žena bespomoćno ležala zgčena na betonu u pozadini se može čuti drugi migrant koji posmatra situaciju i oduševljeno se smeje. Zatim je i on odlučio da se uključi u nasilje, pa je prišao devojci i šutno je prvo u stomak, a zatim joj je zgazio na glavu.

Na stranici „Ik stem op Geert Wilders & de PVV“ koja je juče objavila uznemirujući video stoji da se u govoru napadača može čuti marokanski akcenat.

Detalji o napadu nisu poznati niti da li je motivisan rasnom ili verskom mržnjom, a opozicija u Holandiji već druže vremena optužuje pro-EU režim da zataškava nasilje koje vrše migranti.

Pročitajte još:

ŠVEĐANI BESNI NA MIGRANTE: Žena seksualno zlostavljana u klubu, pa isečena flašom!
ENGLESKO KOSOVO: Gradonačelnik Londona, govori o otcepljenju od Britanije! (VIDEO)

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite