NVO ŠIRI AUTOŠOVINISTIČKU MRŽNJU: Spomenik Stefanu Nemanji treba dići u vazduh! (FOTO)

NVO ŠIRI AUTOŠOVINISTIČKU MRŽNJU: Spomenik Stefanu Nemanji treba dići u vazduh! (FOTO)

Istaknuti predstavnik NVO sektora Dragan Popović u auto-šovnističkom tvitu koji odiše mržnjom pozvao je na na dizanje u vazduh spomenika Stefanu Nemanji.

Dragan Popović, nekadašnji funkcioner Levice Srbije i direktor nevladine organizacije Centar za praktičnu politiku, unapred preti da će podići u vazduh spomenik Stefanu Nemanji koji treba da bude podignut na Savskom trgu ispred stare Železničke stanice Beograd.

Nekad ubeđeni levičar, koji živi od zapadnih para koje dobija kao direktor Centra za praktičnu politiku, a u poslednje na svom tviter nalogu da sugeršie da će – postavljati bombe po Beogradu!

Posle predstavljanja idejnih rešenja za uređenje Savskog trga, koji će uskoro krasiti monumentalni spomenik Stefanu Nemanji, Popović je na svom tviter nalogu napisao:

– Ako izgrade ono čudo kod železničke, nek je Nemanjić po sto puta, ima vala da leti u vazduh kad padne vlast!

Popoviće se apsolutno slaže da politikom evro-integracija SNS, ali ima problem sa njom na unutrašnjem nivou.

Javno tužilaštvo i policija nisu reagoviali na najava dizanja u vazduh spomenika nakon što bude izgrađen. Ovo je izazvalo lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama da zakoni ne važe za NVO sektor i da je on pod protekcijom vlasti, kao i da je njegovim predstavnicima dozvoljeno da šire mržnju.

Borko Stefanović pristalica EU i osnivač ekstremno levičarske stranke LS pre samo tri godine predstavljao svoju je „desnu ruku“, Dragana Popovića:

Izvor: Informer/Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite