ULTIMATUM: Blokiraćemo naplatne rampe, Babić mora da odgovara za smrt žene! (VIDEO)

ULTIMATUM: Blokiraćemo naplatne rampe, Babić mora da odgovara za smrt žene! (VIDEO)

Nemanja Petrović iz Beogradskog fronta: Zorane Babiću, moraš da odgovaraš kao i svako drugi ko je izazvao smrt jedne osobe.

 „Zorane Babiću ti moraš da odgovaraš za ono što si uradio kod naplatne rampe. Tvoja ostavka nama ništa ne znači. Ti moraš da odgovaraš kao svako drugi ko je izazvao smrt jedne osobe“ izjavio je Nemanja Petrović iz Beogradskog fronta.

„Nas ne zanima tvoja stranačka knjižica, nas ne zanima tvoja pozicija. Mi od ovoga nećemo odustati. To što si se izmakao od javnosti, pod navodima kako ti treba vremena da se rehabilituješ je čista glupost i izmišljotina. Ti si se izmakao kako bi se sklonio od medija i od ljudi“ kaže Petrović.

On je dodao da se ovo neće zaboraviti i da će podneti tužbu protiv Koridora Srbije koji odbija da da snimke, kojima se javno obratio:

„Znate šta gospodo, vi ste državna firma i vi radite za nas i imate obavezu da dajete podatke koje su od javnog značaja. Ukoliko to ne uradite u narednih deset do petnaest dana organizovaćemo blokadu jedne od naplatnih rampi gde ćemo tražiti da istina izađe na videlo kako više ne bi dolazilo do ovakvih situacija.“

Nemanja Petrović je javno, a prvenstveno porodici tragično nastradale Stanike Gligorevijić, majke četvoro dece obećao da neće odustati da se krivac privede pravdi zakona. On je istakao da krivična odgovornost mora da postoji.

Kako je najavio Nemanja Petrović u ime Beogradskog fronta u narednih nedelju dana biće podneta tužba, članovi i simpatizeri kao i svi drugi koji žele da se pridruže izaći će na ulice u naredne dve nedelje kako bi se istina isterala do kraja.

On je dodao da će javnost o svemu što preduzimaju u ime ovog slučaja biti pravovremeno obaveštena.

Babić je nedavno optužen da se vozio autom u vlasništvu kompanije Dragoslava Kosmajca izazvao nesreću na naplatnoj rampi?.

„Postoje osnove sumnje da je Zoran Babić bio na mestu vozača prilikom udesa na naplatnoj rampi i zato i jeste povređen, a njegov vozač, za koga se tvrdi da je vozio nije.“, rekao je tada Nemanja Petrović, predsednik Beogradskog fronta.

„Zahtevamo od nadležnih institucija , kako bi se prekinule spekulacije oko odgovornosti za ovu nesreću da hitno izađu sa istinitim informacijama i da prestanu da prikrivaju greške svojih političkih saradnika od odgovornosti!“, pozvao je Petrović.

Naime Nemanja Petrović objavio je na društvenoj mreži fejsbuk, da je prema mišljenju veštaka vozio Babić, a ne njegov vozač.

„Ako uzmemo da je mesto nesreće bilo blokirano u najkraćem mogućem vremenskom periodu, da nema snimaka sa prednje kamere sa naplatne rampe i da je isti brže bolje podneo ostavku sve ukazuje na to da je upravo Zoran Babić prouzrokovao nesreću u kojoj je jedno lice izgubilo život!“

Kompletan tekst možete pročitati LINK.

Izvor Jutarnjiglasnik.info

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite