BEZ SAUČEŠĆA: Vučić se oglasio o blokadama rampi zbog Babića, dobio brutalan odgovor! (VIDEO)

BEZ SAUČEŠĆA: Vučić se oglasio o blokadama rampi zbog Babića, dobio brutalan odgovor! (VIDEO)

Predsednik SNS Aleksandar Vučić oglasio se danas povodom najave da će se blokirati naplatne rampe zbog skrivanja snimka udesa Zorana Babića od javnosti. Nemanja Petrović iz Beogradskog fronta koji je pozvao na akciju u virilnom Jutjub snimku sa preko 200.000 pregleda, odgovorio je Vučiću da treba da ga bude sramota, jer mu u obraćanju o slučaju nije palo na pamet da izjavi saučešće porodici Stojanke Gligorijević, majke četvoro dece, koja je preminula od posledica udesa sa Babićevim automobilom.

Lider naprednjaka je u intervjuu na TV Pink poručio da neće dozvoliti nikakve blokade i doveo ih u konotaciju sa Demokratskom strankom i Dverima. Evo šta je Petrović imao da mu poruči:

Aleksandre Vučiću, nakon ogromnog pritiska koji smo izvršili na Vas, a pre svega nakon snimka od 220000 pregleda u kome smo Vam rekli ono što misli cela Srbija, udostojili ste se da se oglasite o slučaju „Doljevac“. Izabrali ste Vašu ličnu ružičastu televiziju što je i očekivano ali ono što čak ni od Vas nismo očekivali je da ni ne izjavite saučešće porodici poginule Stanike Gligorijević – kaže Petrović na svom Fejsbuk profilu.

Kako navodi Vučić je još jednom pokazao da ga osim ličnog interesa više ništa drugo ne dotiče. „Moram Vam napomenuti da nisam član niti Dveri, niti Demokratske Stranke, da to što nastavljate sa pretnjama i nipodištavate mišljenje naroda je samo nastavak Vaše izdajničke politike“ poručuje Petrović.

Način na koji ste se obraćali nam je najbolji dokaz da je Zoran Babić vozio automobil i da će se njegovim padom srušiti i Vaša hohštaplerska kula od karata laži i kriminala – poručuje predsednik Beogradskog fronta.

Mi od istine nećemo odustati i isteramo istinu na čistac. To dugujemo nastradaloj Staniki,njenoj porodici i celokupnom društvu koje ne želi više da trpi Vas i Vaše poslušnika. Vreme je Aleksandre Vučiću da Vam stanemo na put! -zaključuje Petrović.

Nemanja Petrović je na snimku koji se brzo raširio internetom, obećao javnosti, a prvenstveno porodici tragično nastradale Stanike Gligorevijić, majke četvoro dece obećao da neće odustati da se krivac privede pravdi zakona. On je istakao da krivična odgovornost mora da postoji.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite