VELJA ILIĆ PORUČIO ŽELJKU MITROVIĆU: Ti si narkomansko govedo, a sin ti je ubica! (FOTO)

VELJA ILIĆ PORUČIO ŽELJKU MITROVIĆU: Ti si narkomansko govedo, a sin ti je ubica! (FOTO)

Željko Mitrović vlasnik televizije Pink, preko tvitera počeo je da napada opozicione političare, u seriji tvitova sistematski je napadao Boška Obradovića, Dragana Đilasa, Vuka Jeremića, Sergeja Trifunovića i Velju Ilića od koga je za uzvrad dobio brutalan odgovor. 

– U Briselu su konačno čuveni britanski lingvista the Điki i njegov podrugljivi Jeremija the great shvatili da sinteza generacijskih nejednakosti i zbir ličnih neostvarenosti nasuprot apolonske racionalnosti i vizionarske ustremljenosti nemaju šansu ni u Briselu, kamoli u Beogradu! – okačio ja na svom Tviteru je vlasnik TV Pink.

Mitrović se ustremio i na Velju Ilića predsednika Nove Srbije. „Prepošteni Velja Ilić se toliko odvalio da sam siguran da “pre upotrebe nije pročitao uputstvo” i šta sad ja da mu kažem osim ”OPSA ŠARULJA”ili “OJSA RUMENKA”P.S.Molim njegove volove i goveda da mi ne otpozdravljaju“ rekao je Mitorvić, a uz status je okačio snimak sa konferencije Nove Srbije.

Ilić mu definitivno nije ostao dužan pa mu je preko Tvitera poručio da je narkoman koji šmrče i govedo.

Šmrkni malo da progledaš da se prisetiš. Jurio si me kad sam ti trebao oko tašte i bivše žene koje si sredio. Jedino govedo koje znam si ti. Ti nisi vo ti si volina! – poručio je Velimir Ilić vlasniku Pinka, ali to nije bio kraj pa je Ilić u sledećem Tvitu govorio o gaženju tinejdžerke od strane sina Željka Mitrovića na pešačkom prelazu zbog koga nije robijao.

„Sram te bilo za sve laži koje izgovaraš gde god stigneš. Našmrkani vole, stidi se ! I nemoj drugima da pripisuješ ono što su Mitrovići radili. Cela Srbija zna ko je ubio ono jadno dete na pešačkom prelazu. A ovo za šta optužuješ našmrkani, moraćeš da dokažeš na sudu“ rekao je lider NS.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite