(VIDEO) RASISTIČKI ISPADI: Podpredsednik Evropske komisije pozdravlja izumiranje Evropljana!

(VIDEO) RASISTIČKI ISPADI: Podpredsednik Evropske komisije pozdravlja izumiranje Evropljana!

Demografska ugroženost evropske populacije koja je postala najranjivija grupa na kontinentu kada je u pitanju natalitet, očito je pozitivan razvoj događaja za podpredsednika EU komisije, koji ujedno i tvrdi da je islam deo Evropske kulture 2.000 godina, iako je religija nastala tek u 7. veku i stara je samo 1.300.  

Rasizam nije krivično delo, ukoliko je uperen prema osobama bele boje kože, barem tako stvari vide Evrokrate u Briselu.

„Monokulturalne države trebale bi da nestanu, masovno useljavanje muslimanskih muškaraca je sredstvo postizanje tog cilja“, izjavio je podpredsednik Evropske komisije Frans Timermans.

Jedan od vođa nemačkih socijal-demokrata gostovao je u emisiji nemačke televizije ZDF gdeje odgovarajući na pitanje pripada li islam Evropi rekao „Još pre 2000 godina“. Iako je islam nastao u 7 veku na Arabijskom poluostrvu, pa tako nikako ne ne može biti deo evrope 2000 godine.

Publika, očito obogaćena istorijski znanjem, aplaudirala je, prenosi Compact Online.

Timmermansov konkurent za naslednika dugogodišnjeg predsednika Europske komisije, Žan Klod Junkera, Manfred Veber, po tom pitanju nije ništa drugačiji: „Islam pripada Europi“. Međutim, potpredsednik CSU-a dodao je: „Ali on nije konstitutivan za temeljne vriednosti na ovom kontinentu.”

Svako ko je upoznat sa dnevnim redom bivšeg holandskog ministra spoljnih poslova Timermansa trebao bi da zna neke od njegovih bisernih ideja: uvođenje poreza na emisije CO2, porez na kerozin, zabrana letova na kratkim relacijama, dalje sprovođenje masovne imigracije u saradnji sa Zelenima i Levicom.

O masovnoj kolonizaciji Europe Timermans je svojedobno rekao: „Afrika će doći ka nama i zahtevati ono što zaslužuje – pravedan udeo svetskog bogatstva“. Timmermanst nije precizirao šta je pravedan deo svetskog bogatstva i kako bi on mogao da bude izmeren. Holanđanin je dodao da ako neko odbije takav razvoj, „Europa ne bi bila mesto mira“.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite