NEMANJA PETROVIĆ: Marića treba uhapsiti! (VIDEO)

NEMANJA PETROVIĆ: Marića treba uhapsiti! (VIDEO)

Milomiru Mariću je mesto u zatvoru – kaže predsednik Beogradskog fronta Nemanja Petrović. 

Predsednik Beogradskog fronta Nemanja Petrović. Petrović ističe da je delovanje BF za sad usmereno na Beograd, a kad se stranka dokaže u Beogradu, kad se: „počisti svoje dvorište“, namerava proširiti Front na celu Srbiju. Petrović poručuje, dosta je bilo SNS megalomanskih planova, insistiranja na sjaju i raskoši prestonice u dobu kada Srbijom vlada siromaštvo, u Beogradu prosjaci na svakom uglu, u pitanju su razbojnici koji se bogate raznim malverzacijama, a maštovitim planovima žele obmaniti građane.

Za koga će biti, ako se ikada izgrade ti velelepni tržni cetri, restoranii td, kad običan građanin u njima neće moći ništa da kupi. Petrović sa žalošću konstatuje, Beograd je sad centar droge i prostitucije, Amsterdam će biti „malo dete“ za Beograd, sav taj glamur namenjen je strancima, koje dolaze da za male pare zadovoljavaju svoje niske strasti.

U fokusu Petrovićevog političkog delovanja je običan čovek i njegovi brojni problemi, što aktuelni režim zapravo ne zanima. Gost govori o brojnim problemima Beograda, korupciji režima, razobličava njihove projekte kao npr. Beograd na vodi, kalemegdansku gondolu i td. Petrović tvrdi da zapravo prave opozicije u Srbiji nema, počev od beogradskog novoa, gde je DS, DSS i SRS participiraju u vlasti sa SNS i SPS, raznih lokalnih do državnog.

Pored otvoreno režimskih medija, postoje lažno rodiljubivi antivučićevski mediji, koje plaćaju Đilas, Đukanović i Vučić. Vučić nastavlja politiku svojih žutih predhodnika, samo što je ovaj: „bezobrazniji, bahatiji i inteligentniji nego ovi pre njega i neće da ode tek tako kao što su ovi otišli i napravio je dogovor sa njima.“

Strukturu SNS vidi kao smešu drugosrbijanaca iz redova žutih preletačevića i kvazi rodoljuba, gde je prve Vučić zadržao jer umeju najbolje da kradu, kao neka vrsta učitelja malverzacija, a gde se svako zapravo bori za svoj interes. U skladu sa rečenim, SNS vidi kao firmu, a manje stranke i pokreti njene satelite kao pod izvođače radova SNS.

Budući da prave opozicije zapravo nema, da je većina medija prorežimska, smatra da će Vučić, pre pasti kao žrtva sukoba ununar svoga kartela, nego što će ga opozicija srušiti. Ako se ovako nastavi Vučić će vladati još jako dugo, budućnost Srbije je u redovima ispred stranih ambasada. Petrović je mišljenja, da je trenutna vlast najizdajničkija u istorije ove zemlje. Smatra da je razgraničenje potpuna izdaja, a zamrznuti konflikt najbolje rešenje sa velikim ulaganjem Srbije na KiM.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite