„DEHIDRATACIJA“ NA 20 STEPENI: Merkelova se po treći put tresla u javnosti! (VIDEO)

„DEHIDRATACIJA“ NA 20 STEPENI: Merkelova se po treći put tresla u javnosti! (VIDEO)

Nemačka kancelarka Angela Merkel je opet snimljena kako se nekontrolisano trese dok je stajala uz finskog premijera Antija Rinea koga je primila u goste u Berlinu. Globalistička kancelarka ponovo je tvrdila da je imala problem sa gubitkom tečnosti, iako je u Berlinu danas svega 22 stepena celzijusa.

Ovo je treći put u poslednjih mesec dana da je primećeno kako Merkel ima probleme da obuzda drhtavicu dok stoji iako u javnosti insistira da je zdrava.

Prva ovakva epizoda dogodila se 18. juna kada je Merkel pozdravila novoizabranog ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog. Tada je, kako je sama rekla, popila tri čaše vode i zatim se dobro osećala.

Nakon toga joj je desetak dana kasnije ponovo pozlilo dok je stajala pored nemačkog predsednika Frank-Valtera Štajnmajera na ceremoniji postavljanja novog ministra pravde.

Iz njenog kabineta su nakon ova dva incidenta rekli da nema razloga za brigu i da je kancelarka dobrog zdravlja.

I sama Merkelova je na kraju dvodnevnog samita G20 u Osaki prekinula je da poriče svoje zdravstvene problema, pa je izjavila da razume pitanja novinara o njenom zdravstvenom stanju, ali je ponovo tvrdila da se oseća dobro odbijajući da saopšti dijagnozu.

Dodala je da je uverena da takve reakcije “kako dođu, tako i prođu”.

Izvor: Dnevna Gazeta/Nedeljnik

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite