MARIN LE PEN: Migranti jedina budućnost koji imate je da ćete biti izbačeni iz Francuske!

MARIN LE PEN: Migranti jedina budućnost koji imate je da ćete biti izbačeni iz Francuske!

Marin Le Pen oštro protiv migrantskog nasilja. 

Nakon upada više stotina huligana u mauzolej Pantenon u Pariz, liderka pro-suverene opozicije u Francuskoj oglasila se sa porukom o budućnosti za ilegalne migrante u Francuskoj.

Marin Le Pen predsednica Nacionalnog okupljanja oštro je reagovala na nasilničko ponašanje oko 700 migranata koji su upali u čuveni mauzolej Panteon u centru Pariza i postavili ultimatum, da iako su ilegalno ušli u Francusku, dobiju pravo da ostanu u toj zemlji.

Huligani su deo ekstremističkog pokreta Crni prsluci, a oraganizacija je umešana u više incidenata pa su tako nedavno blokiral aerodrom u Parizu. Tokom incidenata u Pantenonu turisti su evakuisani iz objekta.

„U Francuskoj, jedina budućnost koju migrati imaju je da budu izbačeni, zato što je to zakon“ napisala je na svom Tviter nalogu predsednica Nacionalnog okupljanja.

Pročitajte još:
(VIDEO) TEŠKI NEREDI I PUCNJAVA: Razbijanje gej parade u Poljskoj, demonstranti vikali ne damo vam decu!
ORBAN: Za 3 dece auto od države, bolovanje za zaposlene bake i deke da mogu da čuvaju unuke!

„Neprihvatlivo je da stranci okupiraju ugledno mesto u našoj Republici kao što je Panteon“ naglasila je Le Penova povodom upada ekstremista.

BONUS VIDEO – Više o organizovanim silovanjima 1.400 evropskih devojčica od strane migranata u gradu Roterham, koja mediji u Srbiji odbijaju da prenesu, možete videti u sledećem snimku:

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite