OVO NE SMETE DA VIDITE: Zabranjen Salvinijev snimak migranta koji tuče penzionera…

OVO NE SMETE DA VIDITE: Zabranjen Salvinijev snimak migranta koji tuče penzionera…

Napad migranta koji je brutalno istukao penzionera i oteo mu novčanik zapalio društvene mreže u Italiji u aprilu 2018 godine kada ga je objavio predsednike stranke Liga Mateo Salvini, a sada je nemoguće naći ga na društvenim mrežama jer je ZABRANJEN. 

Nemačka je u toku sprovođenja genocida nad Jevrejima u Drugom svetskom ratu tvrdila u njihovim logorima nema neregularnosti, a svako slikanje i snimanje konctracionih kampova bilo je zabranjena, pa je tako genocid bio „samo teorija zavere“ sve do oslobađanja logora od strane saveznika.

Danas se u Evropi zabranjuje deljenje snimaka i vesti o migrantskom nasilju i u istom stilu se od građana skrivaju problemi. Sve relevantne društvene mreže obrisale su snimak koji je podelio italijanski vice-premijer Mateo Salvini i više se ne može naći na njegovom profilu, jer očito javnost ne sme da vidi probleme koje pravi masovna migracije.

Na snimku koji cirkulisao od aprila 2018 i stekao više miliona pregleda  na društvenim mrežama, video se migrant koji je ispred ulaza u zgradu sačekao starijeg čoveka, a zatim ga nekoliko puta udario dok ga nije nokautirao.

Nakon pada migrant je uzeo novac iz novčanika penzioneru i zatim hladnokrvno odšeta sa mesta napada.

Snimak je najviše pregleda našao na starnici predsednika italijanske anti-EU stranke Liga, Matea Salvinija koji napisao da je šokiran brutalnošću napada.

Napad se desio u gradu Milanu, a iz video snimka se može videti da je napad dobro izplaniran od izbora žrtve do činjenice da se vraća iz prodavnice što znači da je kod sebe mora da ima novac.

Na snimku koji je javnost nekada želela da vidi, a građani su ga masovno delili sada samo stoji jezivi natpis „Nedostupno“.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite