PROTEST U BEOGRADU: Makrona dočekuju Žuti prsluci zbog promocije veliko-albanskih ideja!

PROTEST U BEOGRADU: Makrona dočekuju Žuti prsluci zbog promocije veliko-albanskih ideja!

Poseta globalističkog predsednika Francuske Srbiji neće proteći bez protesta. 

Skup protiv predsednika Francuske Emanuela Makrona zakazan je danas od 15 časova na Kalemegdanu, a organizatori optužuju Makrona da je došao u Srbiju da bi nastavio svoj rad na ideju Velike Albanije.

„Poštovani prijatelji braćo i sestre, danas nam u goste dolazi jedan od okupatora i ugnjetača našeg naroda i naših interesa. Poručimo mu narodno, pravno i dostojanstveno šta mislimo o njemu njegovoj EU i da su Kosovo i Metohija Srbija“ stoji u saopštenju inicijataive nema predaja Kosova i Metohije.

Kako ističu globalista Makron je jedan od svetskig moćnika koji podržava veliko-albanski san. Zbog toga organizatori veruju da će veliki broj građana u žutim prslucima ili bez njih izaći na doček Makronu koji bi trebalo da po protokolu posete bude u 15h na Kalemegdanu.

„Takođe šaljemo poruku „SNS“ odborima da se ne brinu oko skupljanja lokalnih botova zaduženih za mahanje zastavicama, mi ćemo se odazvati i pozivamo svu bratiju koja dolazi na naše skupove da popunimo ne samo državni nego i narodni događaj, uz jasne pozdrave i poruke. Živela Evropa nacija, dole EU! A za nas nema podele, nema predaje ceo Kosmet srce Srbije“ stoji u saopštenju inicijative.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite