(FOTO) Vesna Pešić poručila Trampu da jede G*VNA!

(FOTO) Vesna Pešić poručila Trampu da jede G*VNA!

Vulgarna poruka Vesne Pešić političarke koja važi za pristalicu političke korektnosti predsedniku AD Donaldu Trampu brzo se proširila društvenim mrežama i izazvala negativne reakcije i osude.

Glavna tema u svetu poslednjih dana su tvitovi Donalda Trampa, predsednika SAD, u kojima je kritikovao poteze kogresmenki migrantskog porekla koje gaje radikalno levičarske stavove i gaje simpatije prema Al-Kaidi.

Na njegove tvitove odgovorila je i političarka Vesna Pešić i zgrozila drušvene mreže komentarom u izmetu.

O čemu se radi?

Naime, Tramp je nedavno napisao:

–  Toliko je zanimljivo videti te ‘napredne’ demokrate u Kongresu… koji sada jasno i glasno, i na perfidan način govore ljudima u SAD, koja je najveća i najmoćnija nacija na planeti Zemlji, kako treba voditi vladu.

Mediji prenose da je američki predsednik aludirao na poslanice, radikalnu levičarku Aleksandriju Okazio-Kortez iz Njujorka, i Ilhanu Omar iz Minesote i na Rašidu Tlaib iz Mičigena. Njima je i poručio:

– Zašto se ne vrate u ta potpuno propala mesta u kojima vlada kriminal, kako bi pomogli da se situacija sredi – aludirajući na mesta iz kojih kažu da SAD treba da prima migrante.

Tramp je sličan niz tvitova nastavio i danas, napisavši da su kongresmenke u zabludi i da SAD nikada neće biti „socijalistička zemlja“

Seriju tvitova završio je svojom čuvenoim sloganom koji je odneo pobedu na izborima u Americi „MAKE AMERICA GREAT AGAIN“ – a tu je na scenu stupila srpska političarka Pešić inače poznata kao zastupnica političke korektnosti.

Ona je predsedniku Amerike na poruku da želi da Ameriku učini dobrom poručila vulgarno da „jede go*na“:

Iako je samo jedna od desetina hiljada korisnika Tvitera koji su komentarisali Trampov status Pešićeva je dobila brojne negativne reakcije u Srbiji.

Izvor: Dnevna Gazeta/Alo

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite