(VIDEO) Lezbejke odsekle sinu penis, iskopale mu oči i odrale kožu, a onda mu odsekle i glavu!

(VIDEO) Lezbejke odsekle sinu penis, iskopale mu oči i odrale kožu, a onda mu odsekle i glavu!

Svirepi zločin koji ima jasne odlike mržnje prema muškarcima. Majka devetogodišnjeg dečaka je sa svojom ljubavnicom odsekla sinu penis, odrala mu kožu sa lica, iskopala oči, pre nego što mu je odsekla i glavu, samo zato što je muško dete podseća na njegovog oca.

Foto: Privatna arhiva

Majka Rosana Candido, stara 27 godine i Kacila Pesoa stara 28 iz Brazila izbole su dečaka 10 puta nože i odrale mu kožu sa lice pre nego što su iskasapile telo.

Par koji je živeo u istopolnoj zajednici nožem je iskopao oči dečaku u nadi da ga tako policija neće prepoznati.

Nakon što su odustale od plana da ubijeno dete spale na roštilju, raskomadale su ga, stavile u kofer i bacile u kanalizaciju navodi brazilska policija.

Delovi tela su pronađeni i u 2 ranca u kući majke. Dve ljubavnice su priznale zločin policiji u gradu Samambaia, a suočene su sa optužnicama za ubistvao, mučenje i skrivanje leša.

Lezbejke su takođe optužene da su sinu godinu dana pre ubistva odsekle penis. Kako su tvrdile mladi Rhuan je treba da bude žensko.

„Nakon odsecanja penisa, žene su zašile delove tela kako bi imrpovizovale ženske reproduktivne organe u iskasapljenoj regiji“ prekose lokalni mediji.

Candid tvrdi da je dečak bio teret po njenu vezu sa Kacilom.

Kako navodi „Osećala je mržnji bez ikakve ljubavi“ jer je dečak podsećao na njegovog oca.

Guilherme Melo šef policije kaže da je svirepost zločina šokirala čak i policijske istražitelje.

„Ubila je svog sina, unakazila ga, obezglavila, odrala mu kožu i bacila leš. Ovo je više nego užasan slučaj“ rekao je Melo za novine O Tempo.

Izvor: Dnevna Gazeta/The Sun

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite