(VIDEO) Džo Bajden se ljubio u usta sa svojom unukom!

(VIDEO) Džo Bajden se ljubio u usta sa svojom unukom!

Bivši podpredsednik SAD u adminsitraciji Baraka Huseina Obame i glavni protiv-kandidat Donalda Trampa na predstojećim izborima 2020. godine zapalio je društvene mreže zbog svog odnosa sa unukom. 

Džo Bajden poznat je po brojnim ekscesima, izjavama da je dobro što Amerikanci evropskog porekla izumiru i zamenjuju ih migranti, po radikalno liberalnim stavovima, a u našoj zemlji i po širenju mržnje i stereotipa prema Srbima.

Pored svojih političkih izjava Bajden je poznat i po svom čudnom odnosu prema deci, neprijatnim momentima kada ženama prilazi ženama sa leđa i obuhvata ih sa obe ruka na ramenima, ali je političar demokratske stranke ovoga puta zapali društvene mreže zbog svog čudnog ponašanje sa unukom.

Bajden koji ima 76 godina, na skupu u Nevadi na binu pozvao je svoju unuku Finegan Bajden staru 19 godina koju je opisao kao malog leptirića.

Zatim je usledio poljubac u usta, koji je izazvao niz negativnih reakcija na društvenim mrežama.

Bajden koji važi za jednog od favorita da odnese nominaciju u demokratskoj stranci, nedavno se našao i pod optužbama za seksualno uznemiravanje od strane bivše saradnice.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite