ŠEŠELJ PROTIV FEMINISTKINJE: Zorana Mihalović državnim novcem plaća kite…

ŠEŠELJ PROTIV FEMINISTKINJE: Zorana Mihalović državnim novcem plaća kite…

„Da se ja pitam, Vojislav Šešelj nikada ne bi bio u Skupštini jer je Srbija odavno zaslužila da ličnosti poput njega ne budu na političkoj sceni“, izjavila je ministarka građevine Zorana Mihajloviću jednom intervjuu i naravno da lider radikala na to nije mogao da ostane imun, a udario je na njenu žensku stranu.

– Da se Zorana pita, poskupela bi ki*a! Pa ona ne bi morala mnogo da skita jer parama što od države ukrade ona bi mogla svaku da kupi i onu najskuplju – bila je Šešeljeva reakcija na izjavu tvrdokorne feministkinje Zorane Mihajlović. U nastavku je naveo da „se ona srećom ni za šta nikada neće pitati“.

– I ne samo to, nego će morati uskoro u zatvor. Samo što je otvoren Koridor asfalt je popucao. Robijaće i zato što je ponovo krenula da radi auto-put od Uba do Lajkovca kako bi što više državnih para potrošila, nameštala poslove i, naravno, izvlačila od toga procenat. Od tog novca kupuje skupocene stvari i te ki*e – dodao je lider radikala.

On je imao i poruku za premijerku Anu Brnabić.

– Treba ostaviti na miru Nenada Popovića. Zorana hitno treba da leti iz Vlade. U paketu sa njom i Šarčević, Udovičić, Lončar i, naravno, Rasim Ljajić – poručio je Šešelj.

Mihajlovićeva je inače objasnila da Šešelj po njenom mišljenju treba da napusti Skupštinu jer „ne postoji žena koja se bavi javnim poslom koja nije bila na meti njegovih prostakluka“.

Izvor: Alo

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite