NESTAO BEZ TRAGA: Milioner imao prljavštinu o Klintonovom prijatelju pedofilu Epstinu…

NESTAO BEZ TRAGA: Milioner imao prljavštinu o Klintonovom prijatelju pedofilu Epstinu…

Misteriozne smrti ljudi u okruženju porodice Klinton i osoba koje su mogle da im nanesu štetu uznemirile su javnost u Sjedinjenim Američkim Državama. 

Direktor agencije za manekenstvo Francuz Žan Luk Brunel, koji je osnivač agencije MC2 nestao je „kao duh bez traga“ piše birtanski list Dejli Mejl.

Radi se o bliskom saradniku Džefri Epstina, američkog biznismena pedofila koji je navodno  izvršio samobistvo u zatvoru pod misterioznim okolnostima dok su kamere bile isključene, a Epstin je bliski prijatelj kontraverznog bivšeg predsednika Bil Klintona koji je prema otkrićima FBI bio prisutan na letovima avion Lolita Ekspres, istog aviona na kome je Epstin zlostavlja devojčice.

Za Brunela se spekulisalo da ima kompromitujuće informacije o Klintonu piše američki list Breitbart. Privatni istražitelji zatražili su podršku policije u SAD kako bi otkrili šta se dogodilo sa Brunelom.

Prošle nedelje Dejli Mejl je objavio fotografiju Brunela sa Žislem Maksvel koji se nalaze zagrljeni na krevetu, a radi se o socijalistkinji ćerki tajkuna koje se sumnjiči da je dovodila Epstinu maloletne devojčice za pedofiliju na njegovom privatnom ostrvu na Karibima.

Epstin je takođe bio vlasnik kuće u Parizu u kojoj je Brunel navodno živeo, a nestao je nakon što je otputova u Brazil u potraži za novim telentima za manekenstvo.

Izvor: Dnevna Gazeta/Bretibart

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite